Multimedia

Andreea Bălan te provoacă la un "Tango în priviri"

Andreea Bălan te provoacă la un "Tango în priviri"

După ce a adus “Fantezia de iarnă” în toată ţară şi a impresionat fanii cu cel mai nou concept de show în zeci de concerte, artista lansează un nou single – “Tango în priviri”.

"«Tango în priviri» este despre fiecare dintre noi, despre povestea de iubire pe care o trăim, o poveste ca un dans în care pluteşti, un dans în care conduci sau te laşi purtat de partener, vrei să fugi, dar totuşi vrei să rămâi, pentru că e atât de bine. Tango-ul este un dans ce aminteşte în mod constant că este necesar să fim stăpâni pe noi înşine, în primul rând, pentru a putea avea stabilitate în doi, lucru care se aplică în special în iubire", declară Andreea Bălan.

Cu un titlu ce face aluzie la dedicarea Andreei când vine vorba de dans, povestea noului single scoate în evidenţă detaliile aparent mărunte, dar esenţiale, ce fac relaţiile perfecte, şi efectul pe care îl are lipsa acestora asupra a doi îndrăgostiţi. Videoclipul, a cărei regie a fost semnată de Ionuţ Trandafir (Tranda), surprinde căutarea şi indecizia celor doi, intercalate cu elemente de balet şi simbolistica pentru relaţia eşuată.

Andreea Bălan este artista cu cele mai spectaculoase show-uri, o îmbinare de succes între muzică şi dans, în diferite poveşti conceptuale. Andreea, împreună cu echipa să oferă publicului adevărate experienţe vizuale prin muzică, dans şi costumaţii. Printre piesele lansate de artista se numără “Îţi mai aduci aminte”, “Zizi”, Rece” şi “Uită-mă”.

Modifică Setările