News

Andreea Bălan va avea o rochie de mireasă precum Angelina Jolie

Andreea Bălan va avea o rochie de mireasă precum Angelina Jolie camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Programată mâine, pe 15 septembrie, nunta dintre Andreea Bălan şi George Burcea se anunţă un eveniment cu fast. În plus, în aceeaşi zi va avea loc şi botezul micuţei Clara.

În urmă cu puţin timp, Andreea a publicat un album foto de poveste, ce marchează momentele speciale trăite alături de domnişoarele de onoare la petrecerea burlăciţelor, dar şi o şedinţă foto alături de George, într-una dintre cele trei rochii pe care le va purta în ziua specială. Demonstrând că nu crede în superstiţii, aceasta i-a permis viitorului mire să o vadă în minunata rochie, ce se asemanănă foarte mult cu cea purtată de Angelina Jolie la nunta cu Brad Pitt, pe care erau desenele copiilor lor. 

Pe cea a Andreei Bălan, însă, sunt brodate nişte aripi de înger, note musicale, dar şi mesaje speciale precum:„Baby be mine”, „Îţi sunt înger păzitor” sau „Fără tine nu sunt eu”. Fotografia în care cei doi apar îmbrăcaţi în mire şi mireasă este însoţită şi de un mesaj din inimă: „Suntem de ani împreună şi am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune. Avem doi copii sănătoşi şi minunaţi, iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am îmbrăcat rochia de mireasă şi astăzi, nu doar mâine”.

 

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările