Vedete

Andreea Bănică, eveniment neplăcut la mall. Ce a păţit artista

Andreea Bănică, eveniment neplăcut la mall. Ce a păţit artista camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Andreea Bănică a mers astăzi să se antreneze la o sală din mall, dar la ieşire a avut parte de o surpriză neplăcută. Artista a fost nevoită să caute un agent de securitate.

„După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiţi atenţi ce păţesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall. Cred că aceşti domni de la security se află la meci, pe terasă. Mi-a spus cineva, mi-a vândut un pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreţi să ştiţi ce e la gura mea. Rău e să fii obosit şi să cauţi pe cineva în tot mall-ul să poţi să pleci. Demisionez!”, a povestit Andreea Bănică pe o reţea de soclizare.

În cele din urmă, solista a reuşit să rezolve situaţia.

„Am ajuns acasă până la urmă, m-am plimbat ceva în mall-ul acela, am găsit pe cineva de security, care mi-a spus de ce n-am fost la parter, că au coleg acolo. Am fost la parter, nu era colegul, era părăsire de post,  poate o fi fost omul la baie. Îmi spune foarte drăguţ aşa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon, iar la care eu aşa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieşi din mall, cum?”, a mai povestit Andreea Bănică.

 

Modifică Setările