News

Andreea Bănică, goală complet în cadă. Fotografia a ajuns pe internet, iar fanii au pus-o la zid

Andreea Bănică, goală complet în cadă. Fotografia a ajuns pe internet, iar fanii au pus-o la zid

Andreea Bănică şi-a surprins din nou fanii de pe internet, însă de această dată părerile celor care o urmăresc pe artistă pe Instagram au fost împărţite.

Celebra cântăreaţă profită din plin de vacanţă şi a plecat în Maldive, iar în urmă cu mai multe ore a postat pe internet o fotografie în care apare goală complet în cadă. Fotografia Andreei Bănică a strâns aproape 30.000 de like-uri în 14 ore, însă majoritatea comentariilor pe care fanii le-au lăsat nu au fost tocmai pozitive.

„Nimeni nu spune că trebuie să mergi la mănăstire dar cred că ar trebui să ieşi în evidenţă cu ceea ce faci, ceea ce profesezi, nicidecum să-ţi arăţi formele pozând nud. Poţi fi frumoasă, sexy, arătându-ţi formele chiar şi îmbrăcată. Dacă altele pozeaza goale, asta înseamnă că trebuie să o faci şi tu? Că deh, suntem în 2019 şi trebuie să ne punem poalele în cap ca să ieşim în evidenţă, pentru că nu avem altceva de arătat? Nu ştiu, dar mi se pare că nu mai ştii ce să faci ca să poţi ieşi în evidenţă“, a fost unul dintre mesajele fanilor, în timp ce altcineva i-a scris: „Mulţi linguşitori, frate. Mda, operă de artă.... Lasă-ne să te iubim ca artist, că sunt destule porniste pe piaţă! Nu?“.

Andreea Bănică nu s-a putut abţine şi le-a răspuns fanilor, mulţumindu-le celor care au apreciat fotografia şi ironizându-i pe cei care s-au luat de ea în comentarii.

Modifică Setările