Muzica

Andreea Bănică lansează videoclipul „Sexy“

Dacă vara trecută am călătorit alături de ea pe meleagurile arzătoare ale Braziliei, acum, Andreea Banică ne invită să petrecem o noapte într-un club în care totul este posibil dacă ştii parola de acces: „Sexy“!

Ţinutele provocatoare, coregrafiile originale, pline de senzualitate, într-o atmosferă de petrecere totală a cărei gazdă este Andreea Banică sunt ingredientele videoclipului „Sexy“.

„Întotdeauna am vrut ca prin videoclipurile mele să transmit tot ceea ce simt legat de piesa pe care o interpretez. Fiecare cântec induce o stare anume, e ca un rol care trebuie transmis spectatorului aşa cum îl simt. Nici «Sexy» nu face excepţie. Aceasta este viziunea mea asupra unei petreceri în care inhibiţiile nu-şi au rostul şi tot ceea ce trebuie să faci este să te distrezi“, spune Andreea Bănică.

Regizat de către Spike, filmările noului material au durat peste 24 de ore, iar rezultatul este pe măsură aşteptărilor.

Urmăreşte şi tu aici noul videoclip „Sexy“:

Foto: CatMusic/Media Services

Comentarii

Articole asemănătoare

Andreea Bălan s-a despărţit de iubitul american. Uite ce spune Michael

News

Andreea Bălan s-a despărţit de iubitul american. Uite ce spune Michael

Părea că şi-a găsit, în sfârşit, jumătatea. L-a cunoscut peste Ocean, l-a adus cu ea în România şi visa să ajungă la altar. Între timp însă, totul s-a dovedit a fi o relaţie-pansament după eşecul relaţiei sale longevive cu Keo.

FOTO/VIDEO Cristina Spătar, apariţie incendiară în noul ei clip

Muzica

FOTO/VIDEO Cristina Spătar, apariţie incendiară în noul ei clip

Părea că, de când a devenit mamă, solista va sta departe de scenă, preferând să se dedice vieţii de familie. Nimic mai neadevărat, iar relansarea ei este cu adevărat spectaculoasă.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

FOTO Andi Vasluianu, guest star în clipul formaţiei Voltaj

Muzica

FOTO Andi Vasluianu, guest star în clipul formaţiei Voltaj

Băieţii de la Voltaj tocmai au încheiat filmările pentru videoclipul piesei „Lumea e a mea“, la care a fost invitat să participe şi actorul Andi Vasluianu.

Muzica

Vunk a lansat clipul piesei „Scapă-mă de ea“

După succcesul piesei „Pleacă”, băieţii de la Vunk au pregătit o altă melodie ce-ţi va merge drept la suflet şi care e capul de afiş al noului album ce va fi lansat în toamnă.

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

Muzica

Adela Popescu şi DJ Project lansează videoclipul „Bun rămas“

10.000 de sentimente, 10.000 de gânduri care îţi copleşesc sufletul, 10.000 de amintiri care îţi formează viaţa, 10.000 de fotografii prin care spui bun rămas - aşa se caracterizează

News

J.Lo & Casper Smart: cele mai hot scene

Vedeta şi mai tânărul ei iubit, Casper Smart îşi arată nestingheriţi pasiunea care i-a adus împreună.

Colaborare hot: Laurenţiu Duţă feat. Andreea Bănică

Muzica

Colaborare hot: Laurenţiu Duţă feat. Andreea Bănică

Cei doi grei ai muzicii dance autohtone au deja un single, „Shining Heart“, care e intens difuzat pe radiouri şi promite să devină hitul verii 2012. Recent, ei au lansat şi videoclipul piesei, care are deja fani pe Youtube.

Muzica

Fly Project lansează videoclipul piesei „Musica“

Cu două piese în top 100 cele mai difuzate piese din România în anul 2011, dintre care „Goodbye“ pe locul doi, şi sute de concerte în ţară şi în străinatate, trupa Fly Project lansează clipul celui mai nou hit