Vedete

Andreea Bănică, martor cheie în procesul de divorţ al Claudiei Pătrăşcanu cu Gabi Bădălău. Ce filmări deţine artista

Andreea Bănică, martor cheie în procesul de divorţ al Claudiei Pătrăşcanu cu Gabi Bădălău. Ce filmări deţine artista

Andreea Bănică are convingerea că prietena ei, Claudia Pătrăşcanu a avut mult de suferit din cauza lui Gabi Bădălău. Artista figurează ca martor şi în procesul celor doi de divorţ.

Andreea Bănică a fost cea care a preluat-o pe Claudia Pătrăşcanu când aceasta a părăsit casa lui Bădălău. Mai mult, artista are şi filmări din acel moment.

„Exact aşa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afară din casă'. Mi-am sunat şoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. Singura mea conversaţie cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieţii lor: copiii. Nu m-aş fi dus la TV niciodată să vorbesc', a subliniat Andreea Bănică, potrivit  Antena Stars.

 „Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simţit prost că făceam asta atunci. Ştiam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu ştiu cum are puterea asta', spune Andreea Bănică.

Solista o încurajează pe Claudia  Pătrăşcanu şi în sala de tribunal.

„Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viaţă. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relaţia dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de aşa ceva. În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva de opreşte. Însă susţin toate mamele, femeile din lumea asta. sunt o feministă convinsă şi ţin foarte mult la aceşti copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă şi ştiu ce înseamnă cât de greu este să îi creşti când nu ai ajutor".

 

Modifică Setările