News

Andreea Bănică nu îşi lasă fiica la şcoală. Declaraţiile vedetei: "Vreau să am grijă de familia mea"

Andreea Bănică nu îşi lasă fiica la şcoală. Declaraţiile vedetei: "Vreau să am grijă de familia mea" camera-retro icon Vezi galeria 1 poze

A luat decizia pe care o consideră cea mai bună! Andreea Bănică nu îşi lasă fiica la şcoală, Sofia face cursuri online!

Andreea Bănică anunţase în prima zi de şcoală că fiica sa are un program hibrid, primele două săptămâni face şcoală online, iar următoarele două va fi în bancă, în clasă. Vedeta a anunţat acum că a luat decizia ca Sofia să facă doar cursuri online.

Printr-o postare pe Facebook, cântăreaţa a declarat: 

"Am decis să nu îmi trimit prinţesă la şcoală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat... trăim vremuri pe care nu îmi imaginăm vreodată că le vom trăi. Prefer să facă şcoală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru. Îmi doresc să scăpăm mai repede de acest virus covid 19 care ne pândeşte pe toţi, care se răspândeşte atât de repede, şi care pentru unii dintre noi este letal. 

Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă( bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoşi şi în putere! Mai e şi faptul că am un spirit civic dezvoltat care nu îmi da pace 🤷🏼‍♀️ poate că cei care citesc mesajul meu iau aminte 🤗 şi vor lua măsuri şi ei la rândul lor. Nu ne-am închis în casă, nu trăim într-un glob de sticlă însă pe cât putem , ne ferim în continuare de locurile aglomerate închise, ne dezinfectam mereu şi purtăm măşti ceea ce va rog şi pe voi să faceţi 🙏", a spus ea pe Facebook. 

FOTO: Facebook

Comentarii

Modifică Setările