News

Andreea Bănică, probleme în timpul sarcinii

Andreea Bănică, probleme în timpul sarcinii

Ieri seară, artista a vorbit despre neajunsurile acestei perioade şi cum a reuşit să treacă peste ele. Andreei a început să i se vadă burtica! Invitată în cadrul emisiunii "Agentul VIP", Andreea Bănică, care a intrat în direct de la mare, a vorbit mai întâi despre cât a luat în greutate până acum cu a doua sarcină.

"Cred că fiecare mămică ia câte kilograme e lăsat să ia. Nu ştiu cum este la alte mămici, nu ştiu câte kilograme trebuie să iei la o sarcină normală. Cu Sofia am luat 17 kilograme în total. Acum să zic că m-am îngrăşat 6 kilograme", i-a spus artista lui Cristi Brancu.

Totodată, ea a mărturisit că în primele luni de sarcină s-a simţit atât de rău, încât a fost nevoită să aibă un meniu bazat pe carbohidraţi.

"A trebuit să mănânc foarte mulţi carbohidraţi, biscuiţii îi aveam mereu în buzunare, la fel şi covrigeii. Îmi era rău, aveam arsuri, mă durea stomacul foarte tare. Şi atunci cred că în primele trei luni am pus vreo patru kilograme. Dar nici nu rezist anumitor produse pe care îmi place să le mănânc. Nu pot să spun că am pofte de gravidă. Dar dacă azi vreau să mănânc cartofi prăjiţi cu ou, mănânc cartofi prăjiţi cu ou."

"Burtica e mai vizibilă acum, decât atunci când am fost însărcinată cu Sofia. Este mai ţuguiată. Cu Sofia era mult mai lată."

Cât priveşte pauza pe care o va lua înainte de naştere, aceasta a spus că: "Eu sunt o fire activă şi nu pot sta locului. Concertele mi le ţin, clar! Îmi place meseria mea şi, sinceră să fiu, aş înnebuni să stau acasă. La fel am făcut şi în perioada în care am fost însărcinată cu Sofia, până la 7 luni am cântat, dar la un moment dat Lucian a spus: "Măi, gata!". Aşa că şi acum voi face la fel, cu siguranţă. Am concerte până în septembrie. Însă în octombrie va fi cam târziu, nu cred că o să mai fac faţă. I-am spus lui Lucian să vorbească cu oamenii şi să mă înlocuiască. Petru că în noiembrie o să nasc", a mai spus Andreea Bănică pentru Antena Stars.

Modifică Setările