Vedete

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au amânat deschiderea hotelului

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea au amânat deschiderea hotelului

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea şi-au făcut hotel de lux pe litoral. Cei doi îşi doreau să deschidă în acest an, dar din cauza pandemiei au amânat pentru anul următor. Clădirea este amplasată în Eforie Nord.

“Abia aştept să mă implic, mai merg şi acum pe acolo, dar încă mai sunt lucruri de făcut la construcţie. Trebuie să-i alegem un nume, să facem panou mare cu deschiderea... mai este ceva până când vom deschide oficial şi îmi doresc să fie ceva de clasă, de top, cine vine la noi să aibă ce să povestească”, a declarat solista pentru click.ro.

Cei doi au ales în acest an o vacanţă pe yaht, în Grecia. ”Aşa peisaje frumoase nu poţi vedea decât călătorind pe mare. Să ştiţi că pe yacht trebuie să ai cât mai puţine haine subţiri, uşor de pus în bagajel (pentru că este unul  minuscul) papuci, costume de baie, eşarfe pe care să le pui pe post de rochie sau turbane. În rest uitaţi acasă genţi, poşete, sandale cu toc chiar şi machiajele. Luaţi strictul necesar, este minunat, mirific tot ce vezi în jurul tău. Sunt îndrăgostită de apa cristalină din Grecia! Să nu va supăraţi dacă mă vedeţi câteva zile doar în costum de baie (m-am născut la mare)”.

 

Comentarii

Modifică Setările