News

Andreea Bănică vs. Rita Ora şi Kim Kardashian. Cine poartă mai bine rochia din latex?

Andreea Bănică vs. Rita Ora şi Kim Kardashian. Cine poartă mai bine rochia din latex?

Rochia pe care Rita Ora şi Kim Kardashian au făcut-o faimoasă peste Ocean, şi anume o creaţie roz din latex, imposibil de mulată, semnată Atsuko Kudo, a fost prilej de discuţii printre criticii de modă, cu atât mai mult cu cât cele două vedete au făcut greşeala de a o purta la aceeaşi petrecere.

E drept că Rita a preferat modelul cu detalii punk, care s-a mulat foarte bine pe personalitatea ei, în timp ce soţia lui Kanye West a ales varianta pe gât a acestei rochii.

O rochie care şi-a făcut apariţia şi în peisajul showbizului românesc, mai exact pe trupul cântăreţei Andreea Bănică, care a ales această ţinută pentru o apariţie în emisiunea lui Teo Trandafir.

„Rochiţa asta am văzut-o pe Rita Ora şi Kim Kardashian, am căutat-o mult şi am comandat-o online. Am aşteptat-o două luni'', şi-a justificat Andreea alegerea, la Kanal D.

Ştim că gusturile nu se discută, dar trebuie să recunoaşteţi şi voi că această rochie din latex nu avantajează nicio siluetă, dimpotrivă, evidenţiază defecte chiar şi pe trupurile mai suple, din cauza materialului foarte dur.

Cu toate acestea, după ce a postat fotografii cu această rochie pe pagina ei de Facebook, Andreea a primit complimente peste complimente, semna că fanii ei au apreciat ţinuta ei. Noi ne abţinem…

Modifică Setările