Lifestyle

Andreea Berecleanu a apărut complet nemachiată. Cum arată chipul prezentatoarei la 45 de ani

Andreea Berecleanu a apărut complet nemachiată. Cum arată chipul prezentatoarei la 45 de ani camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Are 45 de ani, doi copii superbi, este soţie şi femeie de afaceri! Cu toate acestea, Andreea Berecleanu nu uită de ea, de îngrijirea sa. Are un chip impecabil, arată minunat!

Sigur dacă o să o vedeţi pe stradă e posibil să o confundaţi cu o adolescentă! Andreea Berecleanu nu s-a ferit niciodată să vorbească despre operaţiile estetice, mai ales că soţul său, Constantin Stan, e medic estetician. Ar fi putut să îşi facă multe intervenţii, chiar şi operaţii estetice. Ea a ales altă cale, are un chip natural, hidratat şi îngrijit ca la carte.

Andreea Berecleanu are 45 de ani şi a apărut complet nemachiată. Nu are nici fond de ten, nici pudra, nici bluch, nici gene false. A publicat o poză în mediul online şi a uimit. Are riduri de expresie, ca fiecare dintre noi, dar şi un chip luminos, fără imperfecţiuni. (Vezi poza în galeria foto).

De asemenea, ea face o serie de proceduri la clinica deţinută de soţul său. Ea a spus pe Instagram: "Iată tenul meu fără filtre, fără make-up, fără nicio urmă de oboseală. Credeţi că aşa eram şi înainte de tratament? Ei bine, nu chiar! 😀Evident, însoţit de suplimentele zilnice de colagen, face minuni."

Andreea Berecleanu, despre secretul siluetei sale

La 45 de ani, Andreea Berecleanu are silueta unei adolescente. Cum reuşeşte? Prezentatoarea are o alimentaţie echilibrată.

 “Eu nu prea dau sfaturi. Fiecare le ştie pe ale sale. Indiferent că vorbim despre femei, despre bărbaţi. Nu prea sunt secrete. Cred că trebuie să fie un echilibru. Dacă stau să vă răspund foarte sincer, pentru că altfel nici n-aş putea, aş spune că viaţa mea este foarte echilibrată. Mi-a plăcut acest echilibru. Asta nu înseamnă că nu sunt un om pasional. Lucrurile astea nu se bat cap în cap, nu sunt antagonice.

Am încercat tot timpul să găsesc un echilibru alimentar. Ca toate femeile, am ţinut foarte multe diete. M-am regăsit foarte bine într–o dietă care e de fapt un stil de viaţă. Dieta este un stil de viaţă. Şi anume, daca se poate să mâncăm mai puţin cantitativ, dacă se poate cât mai puţin dulce, să folosim în loc de zahăr orice altceva şi să mâncăm sănătos. Dieta oloproteică sau dieta ketogenică sunt dietele la care am recurs eu. Ştiţi ce beau în fiecare dimineaţă? O cană cu apă caldă şi ulei de cocos”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Observator.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările