News

Andreea Berecleanu, din nou la TV. Despre ce proiect este vorba: "Am primit o invitaţie interesantă"

Andreea Berecleanu, din nou la TV. Despre ce proiect este vorba: "Am primit o invitaţie interesantă" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În urmă cu luni de zile Andreea Berecleanu apărea zilnic la TV, la Observatorul Antenei 1. Vedeta şi-a dat demisia şi a pornit pe un nou drum, are mai multe afaceri alături de soţul său care merg ca pe roate. Nu poate sta departe de micul ecran, iată că acum a făcut parte dintr-un proiect la un alt post de televiziune. 

Dacă eram obişnuiţi să o vedem la pupitrul de ştiri, prezentând informaţii de ultimă oră, iată că din luna februarie a acestui an, Andreea Berecleanu nu mai apare în această ipostază. La Observatorul orei 19.00 de la Antena 1 apare acum Alessandra Stoicescu, după ce ea şi-a dat demisia. În acest timp a fost foarte ocupată, să nu credeţi că a stat, a mers zilnic la birou, a avut activitate intensă, căci ea şi soţul ei au afaceri care îi solicită aproape 24 de ore din 24.

După ani de zile în care nu am văzut-o la un alt post TV în afară de Antena 1, iată că prezentatoarea de ştiri îşi face apariţia acum la o altă televiziune. Andreea Berecleanu a apărut la TVR 2, în emisiunea lui Fuego, "Drag de România mea" în data de 18 octombrie, la ora 15.00.  Aceasta a filmat un material special, a fost chiar în platourile de la TVR. Pe Facebook a dat vestea: "Acum ceva timp, am primit o invitaţie interesantă, din punctul meu de vedere. O dată, pentru că nu am mai participat la nicio emisiune de divertisment pe TVR2 în al doilea rând, că venea din partea lui Paul Surugiu-Fuego, un om cald şi bun şi un inspirat realizator tv, şi al treilea, foarte important pentru sufletul meu, aniversarea bunului meu prieten, actorul Costel Constantin. Chiar dacă am vorbit mult în emisiune despre Costel, tot nu am reuşit pe deplin să-l descriu aşa cum mi-aş fi dorit. Oricât e prea puţin! Ce e trăit şi ce va fi trăit ca prietenie, e greu de povestit. Sunt fericită că ne suntem alături de atâţia ani şi că este mereu un exemplu pentru mine şi familia mea!", a stransmis vedeta.

Se pare că Andreea Berecleanu l-a serbat pe Costel Constantin, bunul ei prieten. Actorul a fost prezent în emisiune şi a primit cele mai frumoase urări. Fuego a transmis: "Vreau din suflet, alături de echipa mea şi a Televiziunii Române, să transformăm fiecare duminică petrecută alături de noi într-o sărbătoare a eleganţei, a decenţei, a lucrurilor interesante. Aducem în faţa voastră oameni şi artişti care-au făcut ceva, care au talent cu duiumul şi care nu apar foarte des la televizor, pentru că nu se regăsesc în contextul actual! Nu doar că mi-e drag de România şi de ei, dar mi-e drag de voi şi vreau să cred că fiecare moment al emisiunii mele, clasice şi simple, este o bucurie şi-un prilej al liniştii sufleteşti, cu artă de bună calitate şi gânduri pozitive. Avem o emisiune de zile mari, cu mai multe genuri muzicale, amintiri, poezie, umor, emoţie şi frumuseţe! Vin să vă fie aproape Andreea Berecleanu şi marele actor Costel Constantin, Andreea Voica şi Deian Galentin, Irina Sârbu şi Ana Parghel Sârbu, care-i şi nepoata Ancăi Parghel, Emilia Ghinescu, Mioara Velicu în calitate de actriţă şi Iosif Ciunterei.", a spus el despre ediţia din 18 octombrie a emisiunii sale. 

 

Foto: Facebook, TVR 2 Captură

Modifică Setările