News

Andreea Berecleanu, fermecătoare şi activă la Paris. Cum şi-a petrecut vacanţa în oraşul îndrăgostiţilor

Andreea Berecleanu, fermecătoare şi activă la Paris. Cum şi-a petrecut vacanţa în oraşul îndrăgostiţilor camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Andreea Berecleanu îşi petrece vacanţa la Paris cu soţul său, dr. Constantin Stan şi fiul său, Petru Zaharescu. Vedeta se bucură la maxim de toate minunatele atracţii ale Parisului.

Pozele postate de Andreea pe reţelele de socializare fac deliciul tuturor iubitorilor capitalei Franţei. Cele mai importante obiective turistice au fost bifate de cei trei: Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Champs Elysee, Disneyland.

Parisul este unul dintre cele mai prietenoase oraşe pentru turişti, nefiind niciodată atât de cald încât să te opreşti din vizitat. Nu te poţi plictisi vreodată de oraşul îndrăgostiţilor, indiferent de câte ori l-ai vizitat.

Jurnalista a savurat şi o delicioasă îngheţată la cornet, alături de cei mai importanţi bărbaţi din viaţa sa. Vacanţa Andreei însă nu se va limita la Paris. Împreună cu soţul şi fiul său vor să viziteze cât mai mult din Franţa. Iată ce a scris prezentatoarea pe Facebook: ”Cu trenul, în fix 2 ore şi 11 minute, am ajuns de la Paris, la Bordeaux. E a doua zi şi cutreierăm străzile cu bicicletele sau trotinetele, pentru a-l descoperi. De mâine, vom folosi şi maşina pentru a ajunge în toată zona Gironde, cu localităţi din profunzimea acestei părţi a Franţei. Ca de obicei, ne bucurăm de o vacanţă activă. Vă ţin la curent!”

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările