Vedete

Andreea Berecleanu, impresionată de iubirea dintre Ileana Badiu şi soţul ei: "Pasiunea se vede şi după aproape 20 de ani"

Andreea Berecleanu, impresionată de iubirea dintre Ileana Badiu şi soţul ei: "Pasiunea se vede şi după aproape 20 de ani"

Andreea Berecleanu se declară cucerită de povestea pe care o trăiesc Ileana Badiu şi soţul ei, medicul cardiolog Cătălin Badiu. Ştirista a asistat la un moment din viaţa lor şi s-a declarat impresionată.Într-o lume ce pare sortită despărţirilor, cei doi se iubesc mai mult ca niciodată.

“Aşa sunt ei. Şi îi ştiu de când eram mică. Pe Cătălin, de când m-am născut, ca veri. Pe Ileana, de când mergeam la serbările din Liceul German, unde verii mei erau elevi. Iar Ileana Badiu era una dintre cele mai frumoase fete din liceu, nu prea puteai să-ţi iei ochii de la ea. Avea, ca şi acum, un magnetism care făcea să întorci capul şi să te uiţi lung. Mai târziu, am descoperit şi alte calităţi. Inteligenţă, empatie, sensibilitate, fermitate, un umor nebun, poftă de viaţă...Mă bucur pentru Cătălin şi ştiu că pasiunea dintre ei se vede şi după aproape 20 de ani. Aşa cum mă bucur şi pentru Ileana că se poate baza pe dragostea şi caracterul unui bărbat adevărat. Am fost la ei în vizită sâmbătă dimineaţă, noi nu ne formalizăm în familie. Am sunat înainte cu 5 minute ca să le spun că trec să-i văd, să bem o cafea. Mi-am îmbrăţişat nepotul iubit, pe Sasha, şi am stat de vorbă cu ei. În timp ce mama Ilenei aranja cărţile în nouă bibliotecă, Cătălin povestea cu lux de amănunte despre fiecare carte în parte, iar eu mâncăm dintr-o nebunie de cheesecake, faţă în faţă cu Ileana. Şi mă gândeam că totul are sens, e rotund, că dincolo de faptul că Ileana şi Cătălin sunt naşii noştri de cununie, suntem o familie, suntem prieteni, ne suntem mereu alături. Priviţi această fotografie, e făcută spontan de mine, aflată dincoace de masă. Asta în timp ce ei se tachinau, se alintau, se jucau. Exact aşa, glumeau, rădeau în hohote, povesteau non stop despre întâmplări, despre orice. Îmi face mare bucurie să vă povestesc luni despre această bucată din viaţă! Pentru a zâmbi când citiţi aceste rânduri şi a începe săptămâna cu optimism şi încredere, cu o poveste reală şi frumoasă!”, spune Andreea.

 

 

Modifică Setările