News

Andreea Berecleanu, la un pas să fie exmatriculată în şcoala generală. Părinţii ei imediat au reacţionat

Andreea Berecleanu, la un pas să fie exmatriculată în şcoala generală. Părinţii ei imediat au reacţionat camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Berecleanu a povestit momente mai puţin ştiute din copilăria sa, cum era să fie exmatriculată în şcoala generală! 

Apare de luni până vineri la Antena 1, prezintă Observatorul de la ora 19.00 şi e mamă full-time. Andreea Berecleanu are o carieră de succes, dar şi o viaţă de familie cum mereu şi-a dorit. De multe ori a vorbit despre copilăria sa, despre părinţii ei, dar şi despre cum a început drumul său şi cariera în presă.

De data aceasta s-a întors mai mult în timp şi a dezvăluit un moment mai puţin plăcut, cum a fost la un pas de a fi exmatriculată. Dintr-o simplă glumă, prezentatoarea a fost nevoită să răspundă în faţa profesorilor, ba chiar aceştia i-au chemat şi părinţii la şcoală. 

„Ţin minte că tata a fost chemat la şcoală, la un moment dat, pentru un lucru care a fost destul de dur în acele vremuri, când totul era foarte strict. Şcoala la care învăţam şi la care am învăţat 12 ani, Liceul Ion Creangă, avea nişte reguli cu atât mai stricte, pentru că era o şcoală de protocol, condusă de Maria Postelnicu, soţia lui Tudor Postelnicu, fostul ministru de interne de pe vremea lui Ceauşescu. Ea, o femeie elegantă, minunată, dar care trebuia să menţină prestigiul şcolii.

Eram în clasa a V-a şi, dintr-o joacă, le-am pus colegilor mei de clasă nişte porecle, cum fac copiii între ei. Acele porecle au fost considerate nume conspirative. Tata a fost chemat la şcoală şi i s-a atras atenţia, a fost întrebat ce ascultă copilul acasă, dacă se face politică în casă, dacă se ascultă posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii. A fost destul de greu pentru ai mei, pentru că nu puteai să te pui cu asemenea lucruri aberante şi nu puteai să dai explicaţii la ceva ce era în mod evident o copilărie. Acesta a şi fost singurul argument pe care l-au avut părinţii mei. Dar a fost greu, pentru că se punea problema excluderii din şcoală pe un motiv ca acesta”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu. 

Cum arăta Andreea Berecleanu în 1989? Prezentatoarea TV avea 15 ani la Revoluţie

Andreea Berecleanu a arătat în premieră o imagine cu ea de la vârsta de 15 ani, din 1989, din anul Revoluţiei din România.

Prezentatoarea are ani întregi de experienţă în presă, în jurnalism, în acest domeniu media în care lucrează încă de la debut. Se mândreşte cu multe materiale exclusive, cu multe ştiri prezentate în direct. Iată că acum, înainte de Crăciun, ea a arătat o poză tuturor de la 15 ani. Avea trăsături speciale, o frumuseţe debordantă. 

Ea a retrăit acum clipele revoluţiei, cum era ea în 1989, cum a simţit acele momente importante care au schimbat cursul României. 

Modifică Setările