News

Andreea Berecleanu, mesaj emoţionant de 8 Martie: "Linia feminina este formată acum din bunica, mama, eu şi Eva, fata mea. Am fost mereu unite"

Andreea Berecleanu, mesaj emoţionant de 8 Martie: "Linia feminina este formată acum din bunica, mama, eu şi Eva, fata mea. Am fost mereu unite" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A avut mereu cuvinte de laudă la adresa familiei sale, dar acum a transmis cele mai frumoase gânduri celor mai importante femei din viaţa ei!

Andreea Berecleanu a transmis cele mai frumoase şi cele mai emoţionante cuvinte de 8 Martie. S-a gândit la bunica sa, la mama ei, dar şi la fiica Eva. Toate au o relaţie specială de ani de zile, încă învaţă una de alta. Se iubesc mai presus de toate!

"Linia feminină este formată acum din bunica, mama, eu şi Eva, fata mea. Am fost mereu unite, ne respectăm şi ne iubim. Ne sfătuim, noi o învăţăm pe Eva ce credem că e bine şi frumos, ea ne dăruieşte toată atenţia şi dragostea ei. La mulţi ani, iubitele mele! La mulţi ani, dragi femei, mame, iubite, soţii! Să fiţi fericite, azi şi mereu!", a transmis Andreea Berecleanu.

Andreea Berecleanu, declaraţii despre intervenţiile estetice

"Am spus-o în multe feluri, dar nu mă deranjează deloc să repet. Fiecare este liber să se simtă bine în pielea lui. Fiecare este liber să facă alegerile pe care le consideră necesare sau care îi dau o stare mai bună. Ce am învăţat în ultimii 8 ani, de când am înţeles ce este important în această specialitate? Este esenţial ca viitorul pacient să se informeze dintr-o sursă credibilă, să caute medicul care i se potriveşte şi în care poate avea încredere 100%. Să se cunoască, să nu se grăbească în luarea unei decizii, să cântărească rezultatul unei noi imagini, chiar dacă e un rezultat bun"

Foto: Facebook

Modifică Setările