News

Andreea Berecleanu, mesaj neaşteptat la 23 de ani de la înfiinţarea Prima TV, postul unde prezintă acum ştirile

Andreea Berecleanu, mesaj neaşteptat la 23 de ani de la înfiinţarea Prima TV, postul unde prezintă acum ştirile camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Andreea Berecleanu lucrează acum la Prima TV, aşa că a transmis public un mesaj. 

Prima TV săbătoreşte 23 de ani de la înfiinţare. Noua vedetă a postului, prezentatoarea Andreea Berecleanu, a transmis un mesaj, unul sugestiv. Televiziunea a debutat în 1997.

"Mă bucur că m-au prins cei 23 de ani de la înfiinţarea Prima în acest moment. Nu mai devreme, nu mai târziu, la timp. E alegerea pe care am făcut-o cu respect pentru istoricul unei staţii care a debutat cu mare succes în 1997, dar şi pentru construcţia unui viitor al unei televiziuni cu un aer proaspăt şi dinamic. Felicitări tuturor celor au făcut din Prima un brand cunoscut! La mulţi ani pentru ce va fi de acum înainte! 💌 Prima TV"

Andreea Berecleanu la pupitrul ştirilor de la Prima TV

"M-am întors! De fapt, mi-am continuat profesia aleasă acum ceva timp. Viaţă mea are aceleaşi coordonate, suntem din nou împreună, tot la ştiri, dar într-un alt registru. O altă televiziune, altă dinamică, mulţi colegi pe care-i cunosc deja atât de bine, alţii cu care m-am întâlnit prima dată. Toţi, la un semn, avem acelaşi scop. Să va aducem informaţii relevante, fără stridente, fără exagerări, fără a induce panică, doar a privi echilibrat ce se întâmplă în România."

Foto: Facebook

Modifică Setările