News

Andreea Berecleanu, o naşă elegantă FOTO

Andreea Berecleanu, o naşă elegantă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Weekendul trecut, vedeta Observatorului de la Antena 1 şi soţul ei, medicul Constantin Stan, au fost naşi de cununie.

Acum, că Paştele a trecut, a început sezonul nunţilor. Weekendul trecut, Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au deplasat la Timişoara pentru nunta unor prieteni, cărora au acceptat să le fie naşi.

"Am petrecut un weekend de vis la Timişoara, la o nuntă plină de rafinament şi frumuseţe. Am fost părinţi spirituali pentru o pereche dragă nouă", a scris Andreea Berecleanu pe pagina ei de socializare.

"Raul Chioibaş este chirurg plastician, fost rezident al soţului meu şi prieten apropiat al nostru. Patricia Jumanca este o femeie tânără fermecătoare, care a ales să se dedice familiei, în primul rând, gest de mare preţ în vremurile noastre. Sperăm să le fim călăuze bune pe drumul cel nou şi să fie binecuvântaţi cu o viaţă lungă şi frumoasă împreună", a completat ea.

Ca de obicei, Andreea Berecleanu s-a făcut remarcată prin eleganţa ei soft, alegând pentru această ocazie o rochie turcoaz în clini, pentru ceremonie, şi o rochie lungă neagră, pentru petrecere.

Evenimentul a avut loc în aer liber, în spaţiul elegant pus la dispoziţie de Tresor Le Palais, unde invitaţii au fost întâmpinaţi cu şampanie şi fursecuri delicate pe acorduri de muzică clasică.