News

Andreea Berecleanu, o naşă elegantă FOTO

Andreea Berecleanu, o naşă elegantă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

Weekendul trecut, vedeta Observatorului de la Antena 1 şi soţul ei, medicul Constantin Stan, au fost naşi de cununie.

Acum, că Paştele a trecut, a început sezonul nunţilor. Weekendul trecut, Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au deplasat la Timişoara pentru nunta unor prieteni, cărora au acceptat să le fie naşi.

"Am petrecut un weekend de vis la Timişoara, la o nuntă plină de rafinament şi frumuseţe. Am fost părinţi spirituali pentru o pereche dragă nouă", a scris Andreea Berecleanu pe pagina ei de socializare.

"Raul Chioibaş este chirurg plastician, fost rezident al soţului meu şi prieten apropiat al nostru. Patricia Jumanca este o femeie tânără fermecătoare, care a ales să se dedice familiei, în primul rând, gest de mare preţ în vremurile noastre. Sperăm să le fim călăuze bune pe drumul cel nou şi să fie binecuvântaţi cu o viaţă lungă şi frumoasă împreună", a completat ea.

Ca de obicei, Andreea Berecleanu s-a făcut remarcată prin eleganţa ei soft, alegând pentru această ocazie o rochie turcoaz în clini, pentru ceremonie, şi o rochie lungă neagră, pentru petrecere.

Evenimentul a avut loc în aer liber, în spaţiul elegant pus la dispoziţie de Tresor Le Palais, unde invitaţii au fost întâmpinaţi cu şampanie şi fursecuri delicate pe acorduri de muzică clasică.

Modifică Setările