News

Andreea Berecleanu, pornită pe Radu Banciu

Conflictul izbucnit vara trecută între cele două vedete de televiziune se soluţionează în instanţă, unde prezentatoarea „Observatorului“ îi cere comentatorului de la B1 TV daune morale consistente.

Totul a început în iulie 2012, când Radu Banciu a afirmat pe post, la B1 TV, că: „Andreea Berecleanu a umblat din floare-n floare, pentru funcţie. Şi-a găsit bărbaţi bine situaţi, care să o propulseze“.

Revoltată, vedeta Antenei 1 a decis să nu treacă peste asemenea calomnii: „Trebuie să răspundă pentru ce a afirmat. Să aducă dovezi. El atacă foarte multă lume şi nu poţi să-ţi clădeşti succesul în felul acesta. Mi se pare foarte grav ce a făcut şi nu puteam să trec peste asta”.

În consecinţă, prezentatoarea „Observatorului“ i-a intentat proces, iar cazul se judecă la Judecătoria Sectorului 1. Potrivit Wowbiz.ro, după mai multe amânări, următoarea înfăţişare este programată pe 14 noiembrie, iar surse din avocatură susţin că, iniţial, Andreea Berecleanu ar fi pretins daune morale simbolice, de 10 lei. Între timp, însă, vedeta s-a răzgândit şi vrea să obţină 200.000 de lei pentru prejudicul moral pe care considera că i l-a adus Radu Banciu.

Foto: paginile personale

Modifică Setările