Vedete

Andreea Berecleanu, revedere emoţionantă cu Florin Călinescu, după mulţi ani

Andreea Berecleanu, revedere emoţionantă cu Florin Călinescu, după mulţi ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Au fost colegi de trust la PRO TV, iar acum sunt iarăşi colegi, la Prima TV. Andreea Berecleanu a fost invitata lui Florin Călinescu în noua sa emisiune.

”O mare bucurie am avut în această seară să-l reîntâlnesc pe Florin după mulţi ani. Şi, mai ales, să fim din nou colegi şi să-i urmăresc interviurile unice. Bun venit, dragă Florin!”, a scris Andreea pe pagina sa de socializare.

Florin Călinescu reapare la Prima TV în formatul care l-a consacrat, într-o emisiune de tipul celei pe care o făcea în urmă cu mulţi ani şi care i-a adus un succes imens. Adevărul este că exista un loc liber pentru acest gen de show, iar inteligenţa şi umorul fin al actorului reuşesc să cucerească telespectatorii.

Din 19 octombrie, marţi, miercuri şi joi, la Prima TV, de la ora 20.00, Florin Călinescu a revenit în televiziune cu un show care va binedispune, va informa dar va aduce şi o serie de păreri şi opinii care vor face ca telespectatorul să aibă o altă perspectivă a actualităţii.

Mai mult, Florin Călinescu va intra în direct cu telespectatorii  într-un concurs care va pune la bătaie premii atât în bani cât şi în obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câştiga într-o ediţie a emisiunii este de 10.000 de euro. Pe lângă acest concurs, se va desfăşura şi o competiţie destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune şi pe care telespectatorii sunt îndemnaţi să le voteze printr-un sms, pentru a putea desemna un câştigător.

Florin Călinescu Show este un pamflet, dar nu lipsesc invitaţii de marcă. Rând pe rând, în platou vor veni oameni din mai multe domenii: politic, sportiv, monden, social sau artistic. Vor fi şi momente de muzică live, cele ale orchestrei condusă de celebrul compozitor Virgil Popescu, dar şi invitaţi cu talente deosebite care vor avea momentele lor artistice : magicieni, cântăreţi, dansatori, acrobaţi sau stand-up-eri.

Până acum i-a avut invitaţi pe Anamaria Brânză, Andreea Antonescu, Florin Răducioiu, Nicoleta Nucă, Ana Morodan, care s-a urcat la el pe birou întocmai ca Madonna, iar aseară chiar pe Andreea Berecleanu, fosta, dar şi actuala colegă de trust.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările