News

Andreea Berecleanu riscă să rămână paralizată?

E una dintre vedetele care au un stil de viaţă sănătos şi sunt mereu atente la siluetă. Din păcate, însă, asta nu exclude ca organismul să ofere şi surprize neplăcute, care să le pună în dificultate. Iată despre ce este vorba.

Privind-o, n-ai spune că e bolnavă ori că ascunde vreo suferinţă. E o prezenţă graţioasă, care s-a maturizat frumos şi-şi poartă vârsta cu eleganţă. Şi, de câte ori are ocazia, se alătură campaniilor sociale, pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în dificultate.

Invitată să alerge la cea de-a 10-a ediţie a „Maratonului DHL“ alături de vedete ca Ellie White şi Carmen Brumă, Andreea Berecleanu a vorbit în premieră despre problemele ei medicale. În ciuda lor, pe 20 iunie, prezentatoarea Observatorului se va afla la linia de start pentru a-i susţine pe maratonişti, scrie ziarul Ring.

„De la doi-trei ani, am făcut sport de performanţă, am practicat multe sporturi, în special schi. Am făcut «maratonuri» pe pârtie, mai ales pe Valea Prahovei. Mă uit cu drag, responsabilitate şi solidaritate către cei de aici şi către Asociaţia Paralimpicilor şi le sunt alături“, a declarat ştirista pentru ziarul Ring.

„Din păcate, am foarte multe hernii de disc, aşa încât trebuie să trag foarte tare în acest an, doi, trei ani. Nu pot suferi nicio intervenţie chirurgicală, va trebui să rezolv aceste probleme grave cu fizioterapie... ca să nu ajung aşa (paralizată – n.r.), ferească Dumnezeu! Dar le sunt alături şi este o onoare să particip sufleteşte“, a mai spus vedeta Antenei 1.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările