News

Andreea Berecleanu s-a îndrăgostit de cel mai recent oraş vizitat: ”Este o revelaţie”

Andreea Berecleanu s-a îndrăgostit de cel mai recent oraş vizitat: ”Este o revelaţie” camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Andreea Berecleanu, vacanţă alături de soţ într-un oraş superb. Vedeta se declară îndrăgostită de străduţele acestuia şi de senzaţia de bine pe care a primit-o.

Prezentatoarea PrimaTV a vizitat, alături de soţul său, medicul Constantin Stan, oraşulDubrovnik din Croaţia.

”Dubrovnik a devenit, începând din acest weekend, unul din oraşele mele preferate. Şi sunt fericită că l-am descoperit toamna, pe ploaie! L-am văzut în toată splendoarea, fără cohorte de turişti, aşa cum sigur e vara. Oraşul vechi are un dramatism aparte, care te duce cu gândul la ce s-a ascuns mereu în spatele acestor ziduri groase. Printr-o fereastră deschisă a unui apartament, am întrezărit un crucifix mare, alături de tablouri diferite, o canapea verde din catifea, multe plante şi un televizor deschis pe Fox Movies. Fără prea multă lumină, din cauza străzilor inguste, oamenii îşi trăiesc vietile. Dubrovnik a fost o revelaţie, nu întâmplător face parte din patrimoniul Unesco.”, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram.

 

Comentarii

Modifică Setările