News

Andreea Berecleanu şi-a aniversat fiul! Petru seamănă tot mai mult cu Andrei Zaharescu FOTO

Andreea Berecleanu şi-a aniversat fiul! Petru seamănă tot mai mult cu Andrei Zaharescu FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea Berecleanu divorţa în urmă cu ceva ani de Andrei Zaharescu. Ştirista rămânea atunci cu doi copii. Şi spera că Eva şi Petru vor mai simţi cândva fericirea unei familii. Astăzi, tabloul arată cu totul altfel.

Anii s-au revărsat, neînţelegerile s-au estomat, Andreea şi-a găsit liniştea lângă medicul Constantin Stan, Eva are 18 ani şi studiază în Anglia, iar Petru îşi face buletinul sau face paşi mici către maturitate. La 14 ani, fiul ştiristei de la Antena1 pare copia fidelă a celebrului său tată, Andrei Zaharescu. Petru are o figură atletică, ochii verzi şi multă înţelepciune. Mai emoţionată ca oricând, Andreea a ţinut să îi trasmită fiului său, care ieri a fost sărbătoritul zilei, un mesaj de suflet.

"Eşti un copil luminos. Ai joacă în ochi şi inima în palme. Încă nu îţi simt vârsta de 14 ani, ai rămas cumva micuţ, asta cred că simt toate mamele. Ai peste 1,80 şi râdem că în curând vei avea peste 1,90. Dar asta chiar contează cel mai puţin. Ce învăţăm acum, de când începi să devii bărbat, este să ai onoare, cuvânt, respect. Să iubeşti oamenii, să fii amuzant fără să răneşti, să fii deştept fără să iei neapărat premii. Să trăieşti intens şi să-ţi faci amintiri. Să priveşti spre viitor cu încredere şi să păşeşti elegant în viaţă. Să fii fericit, copilul meu! Te iubesc, Petru! La mulţi ani!'', a scris Andreea pe un cont de socializare.

Vedeta Antenei 1 a avut întotdeauna o relaţie specială cu Eva şi Petru. „Am crescut într-o familie unde se cânta şi se dansa. Adormeam, copil fiind, cu muzica în suflet, auzeam paşii de dans în vis. Aşa i-am crescut şi pe copiii mei. Dansează la toate petrecerile şi la toate nunţile, stau negreşit până dimineaţa, adorm pe unde apucă, fericiţi. Aşa cum şi eu, pe vremuri, în drumul înapoi spre casă de la vreo petrecere, puneam capul pe bancheta din spate a maşinii anilor ‘80 şi eram cel mai fericit copil din lume.

Habar nu am dacă e bine sau nu, dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de comportament. Ceea ce ştiu este că dragostea parinţilor mei şi a mea pentru copiii mei, dorinţa de a se bucura alături de noi, îi hrăneşte ca adulţi. Şi, din când în când, îşi iau din aceste rezerve de fericire”, mărturisea Andreea Berecleanu pe Instagram.

Modifică Setările