Vedete

Andreea Berecleanu, vacanţă în India: "Nu contează dacă acceptă privirea mea insistentă!"

Andreea Berecleanu, vacanţă în India: "Nu contează dacă acceptă privirea mea insistentă!" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Andreea Berecleanu se relaxează pentru câteva zile în India. Ştirista se declară impresionată de casa în care a locuit o perioadă Mahatma Gandhi, de oameni, de locuri, dar mai ales de copiii întâlniţi aici, cu care recunoaşte că are o legătură specială.

“Toata ziua am dedicat-o unui oraş atat de contrastant. Cel mai mult m-a impresionat casa în care a locuit o perioadă Mahatma Gandhi. Am ajuns şi în Crawford Market, Gateway of India, Taj Mahal Palace, Templul Jain...atât au cuprins ochii mei azi, încât sunt prea obosită să adorm. Merg la masa de seara să mananc orice cu curry”, a scris Andreea Berecleanu pe reţelele de socializare.

Vedeta TV a stabilit o conexiune specială şi cu copiii de aici. “Iubesc copiii. Mă topesc. Îi ating, le vorbesc în orice limba, dar mai ales pe limba lor. Nu contează culoarea pielii sau dacă mă bagă şi ei în seamă sau dacă părinţii lor acceptă privirea mea insistentă. E ceva ce nu pot controla, spontan, e în ADN-ul meu aceastaă dragoste. Slavă Domnului că nu mi-a făcut nimeni observaţie nicăieri în lumea largă. Conexiunea mea cu ochii şi cu sufletul este dincolo de culturi. Sunt în continuare în India, umblu de dimineaţa până seara,  când oricum cad frantă de oboseală''.

Modifică Setările