Vedete

Andreea, concurenta eliminată de la „Insula iubirii“, încă îl aşteaptă pe George! Iată cum se fotografiază pe Instagram

Andreea, concurenta eliminată de la „Insula iubirii“, încă îl aşteaptă pe George! Iată cum se fotografiază pe Instagram camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

În cea mai recentă ediţie a emisiunii „Insula iubirii“, difuzată luni de Antena 1, cuplul Andreea-Gabriel a fost eliminat, din cauza problemelor de comportament ale concurentului care a căzut în ipistă imediat ce a ajuns în Thailanda.

Andreea şi Gabriel au părăsit emisiunea după doar 72 de ore, însă în timpul petrecut pe insulă Andreea a avut timp să facă nunta cu George, ispita căreia fata i-a căzut în plasă. Crezând, probabil, că George îşi doreşte să rămână cu ea pentru tot restul vieţii, Andreea se gândea deja la luna de miere atunci când a fost anunţată că nu va mai continua la „Insula iubirii“.

În momentul în care a părăsit emisiunea, Andreea le-a spus reporterilor şi cameramanilor să-i spună lui George să îi cumpere câteva suveniruri din Thailanda şi să i le aducă la Reşiţa, oraş în care ea locuieşte. Însă, Andreea nu ştia că ispita nu îşi doreşte nicio relaţie cu ea, ci totul a fost un plan bine pus la punct, pentru ca George să-şi facă treaba de ispită.

După ce Andreea şi Gabriel au fost daţi afară de la „Insula iubirii“, pe internet au apărut foarte multe glume, mai ales din cauza faptului că tânăra a spus că îl aşteaptă pe George. Pe grupurile de pe Facebook dedicate emisiunii de la Antena 1 au fost postate mai multe meme-uri şi fotografii care o arată pe Andreea sau care explică declaraţiile ei. Printre fotografiile postate, se află şi una cu Andreea în rochie de mireasă, ea fiind recent model la un târg de nunţi.

Din păcate pentru Andreea, se pare că ea îl va aştepta în continuare pe George să meargă la Reşita, ţinând cont că în fotografiile postate de ea pe Instagram apare singură. Lângă ea nu este nici ispita George, dar nici Gabriel, iubitul ei din emisiune!

Modifică Setările