News

Andreea Esca a licitat obiecte ale lui Vadim Tudor

Andreea Esca a licitat obiecte ale lui Vadim Tudor

Pentru că apreciază lucrurile vechi, a căror valoare creşte odată cu timpul, vedeta de televiziune a fost foarte încântată să intre în posesia unor semnături rare, din colecţia regretatului politician.

Andreea-Esca-colectie-Vadim

Ieri seară a avut loc prima licitaţie a obiectelor care i-au aparţinut lui Corneliu Vadim Tudor. Lotul licitat a conţinut 300 de piese, printre care şi 3 semnături olografe ale lui Napoleon Bonaparte, care au fost adjudecate pentru preţul de 7.000 de euro. Au fost însă şi multe scrisori, cărţi sau manuscrise vechi, pentru care cumpărătorii s-au întrecut în oferte. Suma totală ce ii va reveni familiei lui Vadim Tudor depaseste 60.000 de euro, informează site-ul stiripesurse.ro.

Printre cei prezenţi la licitaţie s-a aflat şi Andreea Esca, care s-a bucurat să obţină nişte obiecte rare.

„Sunt foarte fericită că am putut intra în poseseia unui bilet de mulţumire, scris de George Enescu, purtând semnatura olografă şi acum aştept să văd şi dacă o să fiu fericita câştigătoare a unei fotografii foarte frumoase a reginei Maria. Sunt lucruri speciale şi eu nu sunt nepărat o colecţioanară, dar îmi place să le cumpăr pentru a le oferi mai departe cadou unor oameni speciali“, a spus Andreea Esca, fiind una dintre persoanele care a cumpărat şi ea obiecte la licitaţie.

Corneliu Vadim Tudor (28 noiembrie 1949-14 septembrie 2015)
Corneliu Vadim Tudor (28 noiembrie 1949-14 septembrie 2015)
Modifică Setările