News

Andreea Esca a revenit la Ştirile Pro TV. Cum arată prezentatoarea după ce s-a vindecat de coronavirus

Andreea Esca a revenit la Ştirile Pro TV. Cum arată prezentatoarea după ce s-a vindecat de coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Esca a revenit la Ştirile Pro TV. După ce a fost infectată cu coronavirus, după ce s-a vindecat, faimoasa prezentatoare prezintă din nou ştirile orei 19.00, ora la care obişnuiam de ani de zile să o vedem. 

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Esca a fost în postura de invitat la Ştirile Pro TV. Nu ne aşteptam vreodată să o vedem aşa, dar a povestit prin ce a trecut ea şi familia ei. Ea, şoţul şi fiul lor de 17 ani au fost infectaţi cu coronavirus. Dintre toţi trei, Alexandre Eram a făcut cea mai gravă formă: "Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu, cât şi soţul meu şi unul dintre copii şi mulţumită lui Dumenzeu şi medicilor extraordinari suntem bine şi avem un rezultat negativ toţi trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu ştiu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aştepţi să ţi se întâmple ţie şi primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu."

 

Atunci o vedeam pe Andreea Esca ceva mai slăbită, avea chiar şi părul mai lung, nu era tunsă aşa de scurt, nu avea coafura care a consacrat-o, nu era nici vopsită. Iată că acum prezentatoarea a revenit la Ştirile Pro TV de la ora 19.00 şi a uimit. Arată incredibil de bine, are părul recent vopsit şi tuns şi, cel mai important, este într-o formă de zile mari, se simte foarte bine. 

Toţi s-au bucurat să o vadă din nou la TV, în postura de prezentator, aşa cum ne-a obişnuit. Problemele nu au trecut încă pentru vedetă, chiar ea a mărturisit că soţul ei e încă internat în spital primeşte oxigen, dar este pe drumul cel bun. Medicii îl mai ţin sub observaţie. 

"A stat multe zile la terapie intensivă, a fost pe ventilaţie mecanică. Îmi spunea, atât cât a putut să mai vorbească,  «nu mai pot, este groaznic, cred că aşa arată Iadul». Aveam senzaţia că văd un film îngrozitor, aşteptam să mă trezească cineva să-mi spună că nu e adevărat. I s-a propus să facă transfuzie cu plasmă şi bine că a acceptat pentru că după a început să i se îmbunătăţească starea de sănătate. (...) Nu am luat deloc legătura cu Alex cât timp am fost în spital, dar când am plecat, am trecut să-l văd şi am fost foarte impresionată. Dintr-un bărbat solid, a pierdut 8 kg în câteva zile, era plin de vânătăi de la atâtea branule... Este impresionant şi incredibil cât de repede poţi să te deteriorezi de la o zi la alta de la acest nemernic de virus”, a spus Andreea Esca.

Foto: Captură video Pro TV, Instagram  

Modifică Setările