News

Andreea Esca ar renunţa la jobul de prezentator de ştiri de la Pro TV? "Televiziunea e prima mea dragoste"

Andreea Esca ar renunţa la jobul de prezentator de ştiri de la Pro TV? "Televiziunea e prima mea dragoste" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

O vedem pe sticlă, la Pro TV, de ani de zile. Dar ar renunţa Andreea Esca la jobul de prezentator de ştiri? S-a gândit la asta şi a făcut declaraţii. 

Pe 1 decembrie 1995, când Pro TV începea să emită prin satelit în toată ţara, românii intrau în contact cu un nou tip de televiziune. Pro TV devenea astfel prima televiziune particulară din România care a reuşit această performanţă. Atunci am văzut-o şi pe Andreea Esca la pupitrul ştirilor. Avea părul mai închis la culoare şi purta un sacou vişiniu. Era foarte serioasă şi concentrată la ce urma să le transmită telespectatorilor. 

Ani de zile au trecut de atunci, Andreea Esca a căpătat o experienţă uriaşă. Prezentatoarea de ştiri a dezvăluit dacă ar renunţa la postul de prezentator de la Pro TV: "La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când şi îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: «Ştii care e problema ta? Nu ştii verbul a abandona». Şi probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să ştii că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deşi, am foarte multe lucruri şi câteodată mă gândesc: «Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunţ la ceva», nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuţiei noastre, le fac din plăcere.", a dezvăluit aceasta într-un interviu pentru evz.ro

Aceasta a mai adăugat că ştie ce putere are online-ul în aceste vremuri, ştie şi că televiziunea a trecut pe locul doi, mulţi spun, metaforic, că este pe moarte: "Adică da, şi dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubeşti?! Aşa o să stau şi eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair (n.r.: cinstit) să o abandonez acum, la greu!"

Pe lângă jobul la Pro TV, Andreea Esca are şi afaceri de succes. Aceasta deţine o revistă şi un site, dar a şi reuşit să cumpere mai multe case în Porumbacu de Sus, pe care le-a transformat într-un lanţ de pensiuni după ce le-a restaurat de la zero. 

Ştirista deţine firma Andreea Esca SRL, specializată în activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, prin care îşi derulează afacerile din domeniu. Trecând de la partea de media la cosmetică, Andreea Esca este imaginea brandului de cosmetice deţinut de soţul ei, Alexandre Eram. Melkior a fost creat în urmă cu 15 ani de Alexandre Eram, scrie click.ro.

Foto: Facebook, Pro TV

Modifică Setările