News

Andreea Esca lipseşte din nou de la Ştirile Pro TV. Ce se întâmplă cu prezentatoarea după ce s-a vindecat de coronavirus

Andreea Esca lipseşte din nou de la Ştirile Pro TV. Ce se întâmplă cu prezentatoarea după ce s-a vindecat de coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea Esca lipseşte din nou de la pupitrul Ştirilor Pro TV de la ora 19.00. Oana Andoni, colega sa, i-a luat locul în această perioadă. Ce se întâmplă cu prezentatoarea TV după ce s-a vindecat de coronavirus? 

În urmă cu aproxmativ o lună, Andreea Esca a avut parte de un concediu forţat după ce ea, soţul său şi fiul lor au fost infectaţi cu coronavirus. A lipsit aproximativ două săptămâni de pe micul ecran. Nici acum nu o mai vedem, a fost înlocuită pentru o perioadă. Are din nou probleme de sănătate? Ce se întâmplă? Ei bine, de data aceasta, vedeta a lămurit imediat situaţia. 

Se pare că Andreea Esca este într-o mică vacanţă, dar nu una peste hotare, ci una la noi în ţară, chiar la Porumbacu de Sus, acolo unde deţine o proprietate pe care o poate şi închiria doritorilor. Acolo are oaza ei de linişte, căsuţe mici, recondiţionate care păstrează arhitectura locului. Acolo a preferat să se retragă în aceste vremuri mai nesigure. S-a pozat în repetate rânduri, se pare că are zâmbetul pe buze, se simte bine. 

Un lucru îl poţi observa imediat, prezentatoarea de la Pro TV a mai slăbit. Este de înţeles, mai ales că familia sa a trecut printr-o perioadă delicată. Acesta a spus în mediul online: "Locuinţa mea de vară e la ţară". Se pare că va mai petrece o perioadă acolo, în satul apropiat de Sibiu. 

Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus

Vedeta a recunoscut că a fost infectată cu noul virus. NU a fost singura din familie depistată pozitiv, ci şi soţul şi fiul lor.

 "Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât şi soţul meu şi unul dintre copii şi mulţumită lui Dumenzeu şi medicii extraordinar suntem bine şi avem un rezultat negativ toţi trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu ştiu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aştepţi să ţi se întâmple ţie şi primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu. Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade", au fost primele declaraţii făcute de Andreea Esca.

Foto: Instagram

Modifică Setările