Vedete

Andreea Esca mândră de fiul său. Aris Melkior a devenit un adevărat bărbat

Andreea Esca mândră de fiul său. Aris Melkior a devenit un adevărat bărbat camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andreea Esca are de ce să fie mândră. Are o carieră de succes, o familie fericită şi doi copii superbi.

Recent vedeta TV a postat pe contul său de socializare o fotografie cu ea alături de fiul său, Aris, o prezenţă mult mai discretă decât Alexia, celebra sa soră.

Aris a întrecut-o de mult în înălţime pe mama sa şi vedem că este un tânăr superb. Anul acesta, fiul prezentatoarei a absolvit unul dintre cele mai renumite licee din Bucureşti. Vedeta nu a lipsit de la ceremonie şi a furat privirile la festivitatea lui Aris Melkior.

Esca îl numea atunci ”regele său leu”, la rândul său mama leu mândră de rezultatele excepţionale ale tânărului.

Recent cei doi au ieşit la masă, prezentatoarea descriind fotografia cu textul ”întâlnire cu fiul meu”.

Andreea i-a crescut pe cei doi copii ai săi cu mare dragoste, învăţându-i să fie independenţi, iar acum culege roadele. Mândra mamă i-a scris lui Aris un mesaj emoţionant în urmă cu o lună, pe 24 iulie, când el a împlinit 18 ani şi a postat două fotografii, cu el mic şi cu el adult.

„Am crezut că o să-mi fie mai uşor să accept că Aris împlineşte 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta:) cu @alexiaeram dar sunt foarte emoţionată! Nu ştiu de ce, el mi se pare încă… cel mic'. Te iubesc şi am mare încredere că o să fii un bărbat mişto, atât de mişto încât să nu-ţi zică iubitele nimic de mamă…”.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările