News

Andreea Esca prezintă ştirile Pro TV de un sfert de secol: "Nu mi-am dat seama când au trecut anii pentru că mi-a plăcut, m-am obişnuit"

Andreea Esca prezintă ştirile Pro TV de un sfert de secol: "Nu mi-am dat seama când au trecut anii pentru că mi-a plăcut, m-am obişnuit" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

"Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti!" Aşa am auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV pe 1 decembrie 1995 şi aşa am auzit-o şi acum, pe 1 decembrie 2020. Trăieşte cu emoţie mereu această zi şi, bineînţeles, îmbracă acelaşi sacou roşu ca acum 25 de ani. 

"Bună seara, România! Bună seara, Bucureşti! Sunt Andreea Esca". Aşa a început prezentatoarea de la Pro TV buletinul de ştiri pe 1 decembrie 2020, ziua în care televiziunea a împlinit 25 de ani. De fiecare dată prezentatoarea trăieşte emoţii intense, are o carieră de ani de zile, însă iubeşte ce face. 

Acum, când a împlinit un sfert de secol în echipa Pro TV, a transmis: "Am adormit către ora 2 dimineaţa, pentru că am mereu emoţii înainte de 1 Decembrie. Mi-am făcut de lucru, am văzut ultimul episod din The Undoing pe HBO GO, ultimele două din Queen Gambit pe Netflix şi am zis că o să cad lată… Dar, cum am pus capul pe pernă, m-a lovit o revelaţie care m-a trezit la loc! Prezint jurnalul de ştiri, la ProTV, de un sfert de secol! UAU! Sună foarte mult… Şi nu mi-am dat seama când au trecut anii. Pentru că mi-a plăcut, pentru că m-am obişnuit, pentru că nu e plictisitor, pentru că, pentru că… Dar mai presus de orice, pentru că suntem o gaşcă. Noi, ăştia de la ştiri :). Între timp, desigur că mulţi au venit şi au plecat, emisiunile de dinainte, dintre şi după jurnale se mai schimbă, dar există acest miez care păstrează direcţia, spiritul şi sufletul, sau cel puţin asta ne dorim. Şi ştiţi ceva, de multe ori şi cei care pleacă, rămân cu mare parte din suflet aici pentru totdeauna." , a scris ea pe alistmagazine.ro. 

Andreea Esca a explicat că anul acesta e tristă. Motivul? "E ceva în viaţa noastră de “protv-işti” care dă dependenţă. Şi bănuiesc că e atmosfera aceea în care faci ceva de drag alături de prieteni. Cred că din acelaşi motiv sunt şi tristă anul acesta. Pentru că de 25 de ani nu a existat 1 Decembrie fără ca, după încheirea programului de ştiri, să nu vină întâlnirea cu sute de colegi, la care povestim de toate de peste an, dansam, râdem, aşteptăm cu emoţie premiile PRO."

Foto: Facebook

Modifică Setările