Agenda

Andreea Esca, prima invitată a noului show online al lui Lucian Mîndruţă VIDEO

Andreea Esca, prima invitată a noului show online al lui Lucian Mîndruţă VIDEO

Jurnalistul tocmai şi-a lansat un nou format de interviuri în mediul online, cu care speră să facă audienţă. Iată episodul pilot realizat cu fosta lui colegă de la Pro TV.

"Încep azi un show de cooking. Dap, eu...) Dar e cel mai simplu cooking-show: fac sandvişuri invitaţilor mei. De-aia se şi numeşte Bucătar Zero. Şi e de fapt un pretext să-i trag de limbă, într-o pauză de prânz", a anunţat ieri Lucian Mîndruţă pe contul lui de Facebook.

"Am început cu Andreea Esca. Ăsta e episodul pilot. Dacă merge, mai vin şi altele. Dar voi stabiliţi dacă asta se va întâmpla, cu un share. Doar dacă merită... "

Primul interviu neconvenţional din seria "Zero Chef" a scos la iveală faptul că, în copilărie, Andreea Esca se bucura cel mai mult de venirea Revelionului, când casa se umplea de rude şi copiii dormeau împreună pe jos: "Ne duceam toţi la Braşov la bunicii mei şi, pentru că ei aveau două camere, din care una era şi bucătărie, nu aveam loc, că venea şi sora tatălui meu cu doi copii, noi... şi dormeam pe jos. Copiii dormeam pe jos! Ne puneau ceva să fie puţin mai moale şi dormeam pe jos şi mi se părea cea mai distractivă chestie!"

Modifică Setările