News

Andreea Esca, primele declaraţii despre starea sa de sănătate şi povestea covid-19: "Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om!"

Andreea Esca, primele declaraţii despre starea sa de sănătate şi povestea covid-19: "Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om!" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Obişnuiam să o vedem zi de zi la Ştirile Pro TV de la ora 19.00, însă, de o bună perioadă de timp, Andreea Esca a lipsit şi a fost înlocuită de o altă colegă. S-a zvonit că are coronavirus, iar acum ea face primele declaraţii: "Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om!".

E momentul să spună lucrurilor pe nume! Andreea Esca face primele declaraţii despre povestea covid-19, într-un interviu pentru Ştirile Pro TV, astăzi, de la ora 19.00. Cosmin Stan, colegul său, e cel care îi pune întrebările, iar ea răspunde. Iată că pentru prima oară o să o vedem pe Andreea Esca în postura de invitat în emisiunea sa, nu în cea de moderator, de prezentator:  "Vom descoperi că un om căruia cei mulţi îi pretindeau perfecţiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilităţi şi suferinţe", spune Cosmin Stan despre interivul din această seară.  

Extrem de sinceră, Andreea Esca face primele declaraţii despre starea ei de sănătate şi explică care a fost motivul pentru care nu a vorbit public până acum despre perioada prin care trece ea şi familia sa: "Fiecare om cred că are limitele lui şi vreau să le mulţumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio ruşine. Doar că nu mă simţeam în stare să fac acest lucru şi nu mi se părea normal ca eu să dau declaraţii".

Prezentatorul Cosmin Stan promite că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul colegei sale în tot acest timp. „E un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulţi îi pretindeau perfecţiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilităţi şi suferinţe. O veţi vedea pe Andreea Esca aşa cum n-aţi mai văzut-o şi veţi descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie ştirea, nu să prezinte ştirea, şi să ofere tuturor răspunsuri”, a declarat Cosmin Stan, într-un comunicat de presă.

Foto: Pro TV, Facebook, Captură Youtube

Comentarii

Modifică Setările