News

Andreea Esca, selfie cu Papa Francisc! Fotografia a strâns aproape 35.000 de like-uri în două ore

Andreea Esca, selfie cu Papa Francisc! Fotografia a strâns aproape 35.000 de like-uri în două ore

Papa Francisc a ajuns în România pe 31 mai, vizitând ţara noastră pentru trei zile, iar unul dintre jurnaliştii care l-au însoţit pe acesta în avionul care l-a transportat de la Roma a fost Andreea Esca.

Fiind o prezenţă activă pe reţelele de socializare, Andreea Esca nu a ratat ocazia de a face mai multe story-uri din avionul în care se afla alături de Papa Francisc. Mai mult decât atât, prezentatoarea ştirilor de la Pro TV şi-a făcut şi un selfie cu Sanctitatea Sa.

„Sunt extrem de onorată că am fost selectată să fac parte din echipa de jurnalişti care îl va însoţi pe Papa Francisc în avionul papal spre România şi înapoi către Roma. Sunt şi foarte emoţionată. Nu m-am gândit niciodată că voi fi atât de aproape de Papa. Sunt curioasă dacă voi simţi o emoţie aparte când voi ajunge în preajma Sfântului Părinte şi acum îmi fac lecţiile ca să fiu cât mai bine pregătită. Această întâlnire este, pentru mine, încă o dovadă că am avut mereu un înger protector“, a spus Andreea Esca, înainte de a se urca în acelaşi avion cu Papa Francisc.

Selfie-ul postat de Andreea Esca pe Instagram, în care apare alături de Papa Francisc, a strâns în doar două ore aproape 35.000 de like-uri şi peste 400 de comentarii.

Modifică Setările