News

Andreea Ibacka a dezvăluit sexul copilului! Cabral va avea încă o fetiţă sau un băieţel?

Andreea Ibacka a dezvăluit sexul copilului! Cabral va avea încă o fetiţă sau un băieţel? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

În urmă cu o lună, Cabral şi Andreea Ibacka anuţau că aşteaptă primul copilaş pe care îl vor avea împreună. Cei doi au dat vestea prin intermediul blogului frumoasei blonde, iar fanii au fost în extaz.

Acum, Andreea şi Cabral au anunţat şi care este sexul copilului: „Fetiţă sau băieţel? O întrebare pe care în ultima vreme am auzit-o mai des ca «Bună ziua»! O curiozitate firească, până la urmă. Cu toate că variantele de răspuns ar fi intrat în vieţile noastre cu fix aceeaşi bucurie. Şi de ce să mai lungesc suspansul? O să avem o fetiţă“, a scris Andreea Ibacka pe blog.

Soţia lui Cabral este gravidă în 24 de săptămâni, ea urmând să aducă pe lume primul ei copil. Cabral mai are o fată, Inoke, din mariajul lui cu Luana Ibacka.

Comentarii

Articole asemănătoare

Cum arată Dana Nălbaru în al doilea trimestru de sarcină

News

Cum arată Dana Nălbaru în al doilea trimestru de sarcină

Cântăreaţa, însărcinată cu al doilea copil, răsuflă uşurată că a scăpat de greţurile de dimineaţă şi că se poate bucura, în sfârşit, de frumoasa perioadă ce-o are de parcurs până la venirea pe lume a bebeluşului.

Cum arată Mirela Boureanu Vaida însărcinată în 6 luni?

News

Cum arată Mirela Boureanu Vaida însărcinată în 6 luni?

Dacă la început s-a temut să confirme că aşteaptă un copil, acum prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu“ nu se mai fereşte să-şi arate burtica de viitoare mămică. Iată cea mai recentă fotografie a sa.

Alina Sorescu şi Alex Ciucu au aflat sexul copilului

News

Alina Sorescu şi Alex Ciucu au aflat sexul copilului

După mai multe ecografii la care bebeluşul s-a „ascuns“, părinţii lui au reuşit să afle, în sfârşit, ce vor avea: fetiţă sau băiat. Şi, într-adevăr, au avut parte de-o mare supriză.

News

Lavinia Miloşovici e din nou mămică

După tragedia pierderii primului său copil, Denisa, care s-a născut bolnavă, ieri fosta gimnastă a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.