News

Andreea Ibacka a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina: „Dacă o fi cazul, cu restul te descurci, Cabral“

Andreea Ibacka a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina: „Dacă o fi cazul, cu restul te descurci, Cabral“

Ajunsă în cea de-a 38-a săptămână de sarcină, Andreea Ibacka, soţia lui Cabral, a postat un mesaj amuzant pe reţelele de socializare miercuri seară, când a mers la control la medic.

Deşi mai are puţin şi naşte, fiind pe ultima sută de metri cu sarcina, Andreea Ibacka se ţine de glume. „Prima veste bună ar fi că ne-am întors acasă după renovare. Mai avem nevoie de două zile să terminăm de despachetat şi să ne declarăm pregătiţi pentru sosirea bebeluşei. Acum sunt pe drum spre medic, pentru evaluarea săptămânală, sperând la cele mai bune veşti. Sperând, totodată, să nu mă oprească în seara asta la spital. Şi, totuşi, dacă m-ar opri, bine că m-am spălat pe păr! Dacă o fi cazul, cu restul te descurci, Cabral Ibacka“, a fost mesajul postat de soţia lui Cabral.

Vestea că Andreea Ibacka şi Cabral aşteaptă primul lor copil împreună a făcut înconjurul internetului în această vară, atunci când cele două vedete au dat vestea cea mare. Iar, la sfârşitul lunii august, Andreea a anunţat şi sexul copilului: vor avea o fetiţă! Dacă, pentru Cabral este cel de-al doilea copil, el mai având o fetiţă, Inoke, în urma relaţiei cu Luana, pentru Andreea este primul copil.

Modifică Setările