News

Andreea Ibacka a născut! Iată prima fotografie cu micuţa în braţele lui Cabral

Andreea Ibacka a născut! Iată prima fotografie cu micuţa în braţele lui Cabral

După ce a aşteptat aproape 10 luni ca soţia sa să îi aducă pe lume al doilea urmaş, Cabral s-a arătat mai fericit ca niciodată astăzi, după ce Andreea Ibacka a născut.

În ultimele 24 de ore, pagina de Facebook a lui Cabral a fost o adevărată sursă de glume. Vedeta de la Pro TV şi-a dus soţia la spital pentru a naşte, Andreea fiind însărcinată în 9 luni şi jumătate. Pentru că nu mai avea răbdare să-şi vadă fetiţa, Cabral a făcut mai multe postări amuzante.

Dimineaţa l-a prins însă pe Cabral în culmea fericirii, deoarece Andreea Ibacka a născut, iar anunţul a fost făcut de prezentator tot prin intermediul paginii lui de Facebook.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke şi al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând... vă spun că m-aţi făcut praf cu mesajele de ieri. V-aţi oprit şi ne-aţi urat frumos, de m-a luat şi mai tare de cap. Şi pentru asta vă mulţumim!!! În al doilea rând, pare că mulţi au intuit deja... la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine aşa, mai ales pentru ele. Şi vă mulţumim că înţelegeţi treaba asta. Pitica e bine. Grăsuţă, scandalagioaică şi atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine şi ea. Mă rog, fericită leşinată... Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ţine de deşt, eu leşin... d-astea“, a scris Cabral pe Facebook.

Modifică Setările