News

Andreea Ibacka, despre căsătoria cu Cabral: ''El a fost interesat de carcasă''

Andreea Ibacka, despre căsătoria cu Cabral: ''El a fost interesat de carcasă''

Andreea Ibacka şi Cabral trăiesc o iubire de miere de mai bine de 10 ani. Povestea lor a început pe un platou de filmare. Cabral s-a îndrăgostit la prima vedere de Andreea şi a luptat ca să îi fie soţie. Frumoasa blondă avea nevoie de certitudini, aşa că s-a lăsat convinsă mai greu.

„Cabral şi cu mine lucram destul de puţin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viaţă. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinereţile. Amuzamentul ne-a ţinut aproape”, a  mărturisit Andreea la Antena Stars.

Cererea a venit pe neaşteptate. „Au trecut 10 ani de la cererea în căsătorie. El a anunţat mai întâi public, la tv, înainte să mă întrebe pe mine. Am aflat de la prieteni că intenţioase să facă pasul ăsta. Fusese adus în discuţie, eram deja de 3 ani împreună. Era de aşteptat, o continuare firească a poveştii noastre frumoase. A fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea de la parter, eu fiind la balcon. În timp ce el vorbea, eu mă făceam că nu aud, pentru că voiam să afle cât mai mulţi vecini. Până la urmă am coborât şi i-am spus da”

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările