News

Andreea Ibacka, o gravidă superbă! Actriţa este pe ultima sută de metri cu sarcina: ”Miracolul pe care îl trăiesc....”

Andreea Ibacka, o gravidă superbă! Actriţa este pe ultima sută de metri cu sarcina: ”Miracolul pe care îl trăiesc....” camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Andreea Ibacka se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară. Iată cât este de frumoasă soţia lui Cabral.

Andreea a postat pe contul său de Instagram câteva fotografii profesionale, alături de fiica sa, Namiko. Actriţa arată spectaculos şi mărturiseşte că trăieşte o perioadă incredibilă.

”Aceasta sunt eu, emoţionată, cu câteva zile înainte de naşterea celui de-al doilea copil. Şi recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănţelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă şi destule nopţi în care respir greu cu aşa burtică. Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutăţile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. 🤰💙 Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumuşică cu rotunjimile actuale, aşa cum s-a întâmplat şi la şedinţa aceasta foto memorabilă. Probabil că acestea sunt pozele mele preferate din toate timpurile”, a mărturisit Andreea.

Şi ce momente minunate sunt acestea când eşti pe punctul de a-ţi întâmpina puiul acasă.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările