Evenimente

Andreea Ibacka s-a transformat în Kim Kardashian: "Un personaj care m-a scos din zona de confort"

Andreea Ibacka s-a transformat în Kim Kardashian: "Un personaj care m-a scos din zona de confort" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nimeni nu a mai văzut-o aşa până acum! Andreea Ibacka s-a transformat în Kim Kardashian. 

Actriţa Andreea Ibacka a fost supusă unei transformări neaşteptate pusă la cale de Adrian Perjovski. Împreună cu echipa lui, acesta a schmbat-o radical pe vedetă. 

Soţia lui Cabral a postat mai multe imagini pe Facebook, dar şi un mesaj despre această transformare. Nu i-a fost uşor.

"Me as KIM KARDASHIAN. A thinner, younger Kim. 😛 E a două transformare radicală by Jovsky la care particip, un proiect foto şi video pe care l-am aşteptat cu nerăbdare. Împreună cu echipa am ales încă un personaj care să mă scoată din zona de confort: Kim Kardashian. Controversată, miliardară, nelipsită. Şi a fost primul shooting la care nu am zâmbit. Deloc.

O provocare destul de mare, mai ales că toate comentariile din culise erau savuroase, în mod normal aş fi ras cu sughiţuri. Doar că nu cadra cu personajul, o Kim contemporană, în acord cu cele mai recente apariţii ale vedetei. Cu multă piele la vedere, doar că - şoc - una ecologică. Şi o perucă bob, blond platinat cu rădăcini ombre, ce încadrează perfect un machiaj iconic pentru Kim, cu muuult sculpting şi iluminator. Practic, tot, atât cât s-a găsit în trusa de makeup. Acestea fiind spuse şi pozate, sunt foarte entuziasmată de rezultatul spectaculos şi vreau să le mulţumesc tuturor! Abia aştept şi următorul personaj. Project by Jovsky Studio"

Foto: Facebook, The Storyalist

Modifică Setările