News

Andreea Mantea a împlinit 34 de ani. Ce surpriză de zile mari i-a făcut iubitul

Andreea Mantea a împlinit 34 de ani. Ce surpriză de zile mari i-a făcut iubitul camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ea este sărbătorita! Andreea Mantea a împlinit 34 de ani şi, cu ocazia aceasta, persoanele cele mai dragi din viaţa ei i-au făcut cele mai frumoase surprize. Este vorba despre fiul său, dar şi despre iubitul ei! Aproape că a lăcrimat când a văzut!

20 septembrie este ziua în care Andreea Mantea s-a născut. Iată că anul acesta a împlinit 34 de ani în România, alături de întreaga familie. Doi ani de zile a stat în Turcia, acolo unde a filmat şi a prezentat emisiunea "Puterea Dragostei", difuzată pe Kanal D. Acum s-a întors definitiv în ţară. Cum a luat această decizie? S-a gândit doar la fiul său: "Mi-am dorit foarte mult ca David să aibă o legătură cu bunicii lui, în perioada asta, a copilăriei, să se dezvolte şi să aibă o copilărie frumoasă, în România.", a spus ea pentru click.ro.

În plus, vedeta a mai amintit când o putem vedea din nou la TV: "Ce pot să vă spun acum este că, aşa cum v-am obişnuit, mă implic numai în proiecte minunate care să vă ţină în faţa televizoarelor. Aşadar, nu o să vă dezamăgesc nici de această dată!"

Este împlinită şi fericită la 34 de ani! Vedeta şi-a sărbătorit ziua de naştere acasă, alături de ei, de cele mai dragi persoane din viata sa: fiul său şi iubitul ei. David, băieţelul, i-a făcut cea mai frumoasă surpriză i-a spus cât de mult o iubeşte. Nici iubitul nu s-a lăsat mai prejos!

Acesta i-a umplut casa de trandafir albi, probabil peste o sută de flori deosebite i le-a dat în dar. A avut parte şi de un tort cu o declaraţie de dragoste: "Pentru că te iubesc". Sunt îndrăgostiţi, nu?

Vedeta s-a pozat lângă trandafirii superbi şi a dezvăluit: "Vă mulţumesc din tot sufletul meu pentru toate mesajele! 🥰Sunteţi minunaţi! 🤗❤️Sunteţi lângă mine mereu, indiferent de situaţie şi asta mă copleşeşte! ❤️ Va mulţumesc şi va doresc din tot sufletul meu, tot binele din lume! 🤗❤️", a transmis ea fanilor. Priviţi imaginile în galeria foto!

Andreea Mantea, prima fotografie alături de iubit. Sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată

Nu se mai ascunde! Andreea Mantea, după ani de tăcere, a apărut pentru prima dată alături de iubit. Pare că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, trăiesc momente unice, la finalul verii! După despărţirea de Cristi Mitrea, tatăl băieţelului său, Andreea Mantea nu a mai apărut la braţul niciunui bărbat, a fost extrem de discretă cu privire la viaţa personală şi nu a făcut niciodată declaraţii dacă este sau nu într-o relaţie, dacă este îndrăgostită, dacă a cucerit-o vreun bărbat. Totul până acum...

În urmă cu câteva săptămâni de zile s-a aflat că viaţa Andreei Mantea s-a schimbat. Cum aşa? Prezentatoarea de la Kanal D a renunţat la emisiunea pe care o prezenta, "Puterea Dragostei", şi pe care o filma în Turcia, aşadar a părăsit ţara în care locuia de doi ani şi a revenit în România alături de fiul său. Pare că e mai fericită ca niciodată, chiar de atunci a început să arate "dovezi", diferite imagini pe Instagram care sugerează că este într-o relaţie. În urmă cu câteva săptămâni, prezentatoarea făcea publică o poză în care apărea în lanul de floarea-soarelui şi era ţinută de mână de iubit. Pe deget s-a văzut imediat un inel superb. Oare a şi fost cerută în căsătorie? Andreea Mantea nu a făcut nicio declaraţie cu privire la acest subiect. Contează că e fericită, nu?

Misterul a fost elucidat acum, la sfârşitul verii. Andreea Mantea s-a fotografiat alături de iubit, sărutându-se.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările