Vedete

Andreea Mantea a pozat în costum de baie. Prezentatoarea de la Kanal D merge rar la plajă. Motivul?

Andreea Mantea a pozat în costum de baie. Prezentatoarea de la Kanal D merge rar la plajă. Motivul? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

De ani de zile n-am mai văzut-o aşa! Vara aceasta, Andreea Mantea a pozat în costum de baie. Prezentatoarea de la Kanal D şi-a arătat corpul tonifiat pe plajele din Turcia. 

Andreea Mantea apare zilnic la TV, moderează una dintre emisiunile postului Kanal D. Filmările au loc în Turcia, aşa că de aproximativ doi ani de zile vedeta locuieşte acolo cu fiul său. Nu are timp liber prea mult, este mereu la filmări şi rar îşi găseşte timp pentru o plimbare.

Are plaja aproape, dar nu ajunge prea des. Iată că acum şi-a făcut curaj şi a mers a malul mării. S-a pozat în costumul de baie şi a avut şi un mesaj pentru cei care o urmăresc în mediul online: 

"Această plajă este la doar 25 de minute distanţă de mine, dar astăzi este a două oară într-un 1 an şi 8 luni, când reuşesc să ajung aici. 🥰🌊☀️ Este un loc liniştit şi plin de energie bună! 💫 Limonadă nu este la fel de gustoasă că cea pe care mi-o prepar eu acasă, dar este suficient de răcoritoare pentru cele 33°☀️🍹 Să avem o duminică liniştită şi plină de zâmbete! 🙏🏻🤗❤️ P.S. : Bronzul este de la solar...😋🙈"

Priviţi imaginea cu Andreea Mantea în costum de baie în galeria foto!

Cine este iubitul Andreei Mantea. Cei doi ar forma un cuplu de cinci ani de zile

Andreea Mantea face mereu dezvăluiri despre viaţa sa profesională, dar nu şi despre cea personală. S-a aflat acum că de cinci ani de zile ar trăi o frumoasă poveste de iubire, una pe care o ţine departe de camerele de filmat. Este foarte discretă şi preferă ca viaţa personală să fie...personală. Andreea Mantea, de la despărţirea de Cristi Mitrea, tatăl fiului ei, nu a mai apărut în compania vreunui bărbat. Prezentatoarea de la Kanal D nu a mai făcut nicio declaraţie dacă ar fi sau nu implicată în vreo relaţie, a preferat să se remarce doar prin cariera sa. Acum, conform unor surse, s-a aflat că ar trăi o poveste de dragoste.

De cinci ani de zile, Andreea Mantea ar fi într-o relaţie. Nu este vorba despre Victor Slav, cum mulţi ar bănui.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările