Lifestyle

Andreea Mantea, emisiune nouă la Kanal D: "Sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită"

Andreea Mantea, emisiune nouă la Kanal D: "Sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită"

Andreea Mantea revine pe sticlă cu poveşti de viaţă pline de înţelesuri profunde.

Emisiunea „O nouă şansă” va fi difuzată din 11 septembrie, de la 20:00, la Kanal D. Producţia are la bază un format internaţional de succes, „Second Chance”, realizat în Turcia. 

 Oamenii sunt supuşi greşelilor, dar întotdeauna ei se pot ridica deasupra acestora, revenind în viaţa celor pe care i-au dezamăgit şi încercând să repare, prin sinceritate, ceea ce au distrus cândva. Andreea Mantea dezvăluie prin intermediul emisiunii „O nouă şansă” cât de multe au să-şi spună oamenii care, la un moment dat, decid să nu îşi mai vorbească.

„Aşa cum v-am obişnuit de atâţia ani, vin în faţa dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greşeşti foarte tare cuiva şi nu ai parte de iertarea dorită, simţi nevoia să îţi spui povestea şi să-ţi ceri iertarea în faţa cât mai multor oameni. Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult şi să îi ajut să îşi găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă şansă”, spune Andreea Mantea.

 

 

Modifică Setările