Vedete

Andreea Mantea, prima fotografie alături de iubit. Sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată

Andreea Mantea, prima fotografie alături de iubit. Sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Nu se mai ascunde! Andreea Mantea, după ani de tăcere, a apărut pentru prima dată alături de iubit. Pare că sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată, trăiesc momente unice, la finalul verii!

După despărţirea de Cristi Mitrea, tatăl băieţelului său, Andreea Mantea nu a mai apărut la braţul niciunui bărbat, a fost extrem de discretă cu privire la viaţa personală şi nu a făcut niciodată declaraţii dacă este sau nu într-o relaţie, dacă este îndrăgostită, dacă a cucerit-o vreun bărbat. Totul până acum...

În urmă cu câteva săptămâni de zile s-a aflat că viaţa Andreei Mantea s-a schimbat. Cum aşa? Prezentatoarea de la Kanal D a renunţat la emisiunea pe care o prezenta, "Puterea Dragostei", şi pe care o filma în Turcia, aşadar a părăsit ţara în care locuia de doi ani şi a revenit în România alături de fiul său. Pare că e mai fericită ca niciodată, chiar de atunci a început să arate "dovezi", diferite imagini pe Instagram care sugerează că este într-o relaţie. 

În urmă cu câteva săptămâni, prezentatoarea făcea publică o poză în care apărea în lanul de floarea-soarelui şi era ţinută de mână de iubit. Pe deget s-a văzut imediat un inel superb. Oare a şi fost cerută în căsătorie? Andreea Mantea nu a făcut nicio declaraţie cu privire la acest subiect. Contează că e fericită, nu? 

Misterul a fost elucidat acum, la sfârşitul verii. Andreea Mantea s-a fotografiat alături de iubit, sărutându-se. Este pentru prima oară când apare alături de iubit, într-o ipostază romantică. Se pare că prezentatarea nu se mai fereşte de ochii curioşilor, şi-a recunoscut public relaţia. Priviţi imaginea cu cei doi în galeria foto!

Fanii au reacţionat când i-au văzut pe cei doi în noua ipostază: "In sfârsit,❤️fericire maximă va doresc. (...) Să fii fericită, meriţi, faţă frumoasă. (...) Oricine ar fi important este sa fiţi fericiţi toţi! Eu cred ca este Vali", au spus urmăritorii vedetei pe Instagram. 

Cine e iubitul Andreei Mantea

De cinci ani de zile, Andreea Mantea ar fi într-o relaţie. Nu este vorba despre Victor Slav, cum mulţi ar bănui, ci despre un alt bărbat care ar lucra tot în televiziune: 

"Andreea are iubit, de 4-5 ani, şi este foarte fericită. Băiatul chiar o iubeşte. E un tip simplu, educat, cu mult bun simţ şi care o iubeşte, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata şi nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Şi el lucrează în televiziune!

 

Sunt de 4-5 ani împreună şi se înţeleg foarte bine. Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut şi un inel de o perioadă, şi da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-şi pune viaţa sentimentală pe tavă şi nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită şi liniştită! A găsit la băiatul acesta fix ce cauta: iubirea curată şi adevărată", au declarat surse din anturajul prezentatoarei de la Kanal D pentru ciao.ro.

Foto: Instagram

Modifică Setările