News

Andreea Mantea revine la TV! Ce emisiune va prezenta aceasta la Kanal D

Andreea Mantea revine la TV! Ce emisiune va prezenta aceasta la Kanal D camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Pe 5 octombrie, la Kanal D, Andreea Mantea revine! Prezentatoarea va prezenta o nouă emisiune. Iată şi primele declaraţii!

 Emisiunea “Trăiri alături de Andreea Mantea” va fi difuzată începând din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, la Kanal D. Emoţiile prezentatoarei TV sunt uriaşe, pentru că, după o vacanţă bine meritată, aşteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu publicul din întreagă ţară. Bucuria este copleşitoare  şi datorită faptului că în multe dintre situaţiile expuse telespectatorilor se va află şi micuţul David, fiul vedetei, în vârstă de 5 ani.

“Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conţine, într-o mare măsură, viaţă mea, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele, cu bucurii, dar şi cu poticneli, supărări. Pentru că aşa e viaţă, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoţie, să cunoască poveşti de viaţă ale unor oameni minunaţi pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toţîi mă vor putea cunoaşte şi mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care ii iubesc enorm. David este cel mai important om din viaţă mea, centrul universului meu, aşa că îl veţi vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aştept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne <întâlnim> pe Kanal D!”, a spus Andreea Mantea.

De la întâmplări cotidiente obişnuite din viaţa vedetei Kanal D, activităţi casnice, ritualuri de frumuseţe, discuţii de toate zilele cu micuţul David şi până la călătorii în locuri extraordinare şi întâlniri memorabile cu oameni cu poveşti emoţionante, de toate acestea vor avea parte telespectatorii Kanal D urmărind reality-show-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la ora 23:00, la Kanal D.

Foto: Facebook

Modifică Setările