Vedete

Andreea Mantea, show nou la Kanal D. Ce a determinat-o să renunţe la emisiunea pe care o prezenta din Turcia

Andreea Mantea, show nou la Kanal D.  Ce a determinat-o să renunţe la emisiunea pe care o prezenta din Turcia

Andreea Mantea renunţă la Puterea Dragostei pentru un nou proiect la Kanal D. De această dată, bruneta va avea un coleg de prezentare.

„V-am pregatit o mare surpriza, nu scăpaţi de mine! Aş putea să vă dau un indiciu: voi avea un partener!”, a spus vedeta la Kanal D.

Andreea recunoaşte că a renunţat la emisiunea pe care o prezenta din Turcia în primul rând din cauza fiului său, care era nevoit să stea departe de bunici şi prieteni.

„Am ales cu teama de a nu trece anii pe lângă mine. Şi şi era vorba şi despre David. El începuse să îmi pună tot felul de întrebări ciudate: <<Mama, copilăria ta era tot aşa, făra bunici? Tu nu aveai bunici?>> O dată, de două ori, de trei ori… Se uita în gol foarte des, dar nu m-am speriat, pentru că aşa eram şi eu, foarte gânditoare. M-am gândit că aşa e şi el.  Dar întrebările continuau: <<Tu câţi prieteni aveai? Tu te vedeai cu ei>> I-am explicat despre acest virus, cred că el ştie mai multe decât mine, ştie regulile mai bine, dar nu vreau că asta să creeze traume”.

 

Modifică Setările