Gossip

Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au împăcat

Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au împăcat

După o ceartă furtunoasă, urmează o dulce împăcare. Cel puţin, aşa se spune, iar în cazul celor doi s-a şi realizat. Departe, însă, de ochii telespectatorilor.

Şi-au confirmat relaţia la începutul anului, dar după doar câteva săptămâni de iubire, alinturi şi dulcegării, cei doi s-au despărţit cu mult tam-tam. Fiecare a venit apoi să-şi motiveze alegerea, fiecare a plâns pe un alt post de televiziune, punându-şi pe tavă sufletul.

Din această corespondenţă în direct, ambii şi-au dat seama că vor să-şi mai acorde o şansă. Nu ştim care au fost primele cuvinte pe care şi le-au adresat, dar paparazzi i-au surprins ieri sărutându-se cu foc, în faţa blocului în care locuiesc împreună. Sperăm că, de data aceasta, să rămână împreună, aşa cum şi-au declarat reciproc la televizor.

Citeşte şi:

Andreea Mantea & Ştefan Stan: "Fiecare întâlnire a noastră este wow"

Foto: capturi Acasă TV, WowBiz

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Muneer, silit să plece în armată la 30 de ani

Fostul concurent al show-ului „Vocea României“ este cetăţean al Emiratelor Arabe Unite şi, potrivit legii ţării sale, este obligat să-şi satisfacă serviciul militar, altfel poate sta un an în închisoare!

News

Tudor Chirilă a devenit tătic

Juratul de la „Vocea României“ a încheiat 2014 cu succese pe toate planurile. Dacă, în plan profesional, concurentul său a câştigat concursul de la Pro TV, în plan personal artistul se poate mândri că şi-a întemeiat o familie.

News

Atac la Rita Mureşan

Iulia Albu e de neoprit! Deunăzi şi-a îndreptat săgeţile spre designerul vestimentar, despre care spune că nu are nicio legătură cu domeniul modei şi nici nu crede că a slăbit doar prin puterea minţii şi a terapiei cu îngeri.

Uite cât a slăbit Teo Trandafir

News

Uite cât a slăbit Teo Trandafir

Dintotdeauna, prezentatoarea de televiziune a dus o luptă acerbă cu kilogramele în plus. Dar de când a apelat la operaţia de micşorare a stomacului, lucrurile au luat o turnură favorabilă. Iată cât de bine arată acum.

Replica dată de Andreea Raicu Iuliei Albu

News

Replica dată de Andreea Raicu Iuliei Albu

Semnatara rubricii „Poliţia modei“ din cadrul emisiunii „Wowbiz“ a criticat, zilele trecute, ţinuta vedetei de la Prima TV spunând că, deşi poartă o fustă de piele, pe ea arată ca o muşama. Iată ce răspuns i-a dat Andreea Raicu vedetei Kanal D.

Andreea Mantea revine în televiziune

TV

Andreea Mantea revine în televiziune

După cinci luni de pauză, fosta prezentatoare de la „Wowbiz“ se relansează la Antena 1 în cadrul unui show devenit celebru. Iată pentru ce format a bătut palma bruneta de la Kanal D.

Mihai Bendeac îi face complimente Iuliei Albu

News

Mihai Bendeac îi face complimente Iuliei Albu

E ceva la care nu ne aşteptam, dar iată, imprevizibilul s-a petrecut. Iar actorul chiar a reuşit s-o facă pe aceasta să râdă cu poftă. Iată cum a reuşit.

Pavel Bartoş va fi a treia oară tătic

News

Pavel Bartoş va fi a treia oară tătic

De 1 decembrie, prezentatorul de la Pro TV a avut mai multe motive de sărbătorit, printre care şi faptul că soţia îi va dărui un al treilea copil. Iar, după două fetiţe, actorul şi-ar fi dorit acum un băieţel.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.