News

Andreea Mantea, vacanţă în Costa Rica

Andreea Mantea, vacanţă în Costa Rica

Prezentatoarea postului Kanal D a plecat să se relaxeze dincolo de Ocean, în frumoasa şi luxurianta Costa Rica. Şi poate că acolo, departe, a găsit medicamentul pentru o inimă frântă.

Ca să scape de oboseala acumulată peste an, dar mai ales ca să mai uite de dezamăgirea produsă de relaţia ei cu Ştefan Stan, Andreea Mantea şi-a oferit un concediu de vis, într-un decor exotic.

Prezentatoarea TV şi-a petrecut vacanşa în Costa Rica. „Sunt în vizită la o prietenă, Silvia Epure, în Costa Rica”, a anunţat ea săptămâna trecută.

Acolo s-a răsfăţat cum a ştiut mai bine, la piscină, pe plajă, cu cocktail-uri, plimbări lungi şi conversaţii spumoase cu prietenele.

„Relaxarea de duminică... Nu poate fi duminică în fiecare zi? Sau, mai bine! Vacanţă în fiecare zi?? :)))))))”, nota ea acum câteva zile.

Iar ieri, pentru că a trebuit să se despartă de un asemenea peisaj, Andreea a postat pe acelaşi cont de Facebook, cu tristeţe: „Şiii... a venit şi ultima zi de vacanţă! Fiecare zi, a fost una specială! Am văzut locuri superbe, am trăit experienţă unice, am întâlnit oameni care adoră viaţa, dar cel mai important, mi-am regăsit liniştea sufletească şi mi-am încărcat bateriile pentru un nou an de muncă! Iar acum, abia aştept să ajung acasă!“.

vezi aici mai multe fotografii

Foto: pagina personală

Modifică Setările