Lifestyle

Andreea Marin a împlinit 46 de ani! Ce a transmis vedeta chiar de ziua sa de naştere

Andreea Marin a împlinit 46 de ani! Ce a transmis vedeta chiar de ziua sa de naştere camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are 46 de ani şi o mulţi de realizări în spate, dar şi o mulţime de planuri pe viitor! Andreea Marin a transmis un mesaj de suflet chiar de ziua sa de naştere!

22 decembrie e ziua în care Andreea Marin e sărbătorită. Anul acesta petrece altfel, doar alături de familie, de cei dragi. Pentru cei care o urmăresc în mediul online a transmis un mesaj, în special pentru femeile de vârstă cu ea. 

"46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, sa fie asa! Da, viaţa s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă aşteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Şi am înţeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulţumesc pentru paşii voştri alături de mine pe acest drum. Sănătoşi să fim, să continuăm!", a scris vedeta pe Facebook.

Recent, vedeta a serbat-o şi pe fiica ei, pe Violeta. A împlinit 13 ani: “Atât erai de pitică, draga mea... Şi chiar mai mică, un boţ de omuleţ, cândva... Iubirea mea cea fără limite să-ţi fie pavăză, sufletul meu! La mulţi ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a fost mesajul transmis de frumoasa brunetă.

Andreea Marin crede că Violeta îi seamănă din multe puncte de vedere şi că personalitatea pe care o are o să o ajute să răzbată. Cu toate astea, fosta prezentatoare Tv admite că nu şi-a dorit ca fiica ei să ştie că este copil de vedetă.

Foto: Facebook

Modifică Setările