News

Andreea Marin a împodobit casa pentru sărbători cu iubitul şi fiica. "Am decorat brazii mici şi dolofani aduşi de bărbatul sufletului meu"

Andreea Marin a împodobit casa pentru sărbători cu iubitul şi fiica. "Am decorat brazii mici şi dolofani aduşi de bărbatul sufletului meu" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Andreea Marin e mai fericită ca oricând alături de Violeta şi bărbatul care i-a schimbat viaţa, Adrian Brâncoveanu. Cei trei au împodobit casa şi au făcut bradul, pentru că, nu-i aşa, se pregătesc de două aniversări importante.

“În fiecare an, în preajma zilei de naştere a fetiţei mele, casa noastră se îmbracă se sărbătoare. Tot o fetiţă o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, şi mereu aşez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boţ de omuleţ ce nu ştia încă să meargă. Am păstrat şi pantofiorii ei de catifea din primul anişor de viaţă, mi-au fost atât de dragi şi le stă bine aşezaţi pe ghirlanda de brad ce împodobeşte intrarea în casă, ai spune că sunt decoraţiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toţi aceşti ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieţii mele si a celor dragi.

Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne aşteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici şi dolofani aduşi de bărbatul sufletului meu, iar el împodobea aleea şi intrarea în casă. Blănoşii noştri ne supravegheau, Rocky de afară, căţărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei şi apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an...

Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoşi, cu iubire şi credinţă. Vă îmbrăţişez cu inima!'', povesteşte Andreea.

 

Comentarii

Modifică Setările